Aprinderea Decoratiunilor de Craciun @Palas Mall

In luna decembrie, ansamblul Palas Mall Iasi se transforma in Craciunia, taramul de poveste al celor mai frumoase sarbatori de iarna.

Startul sarbatorilor de iarna in Craciunia se va da pe 1 decembrie 2014, incepand cu ora 17.30 alaturi de Mos Craciun si trupa Directia 5.

palas mall iasi lumini de craciun concert directia 5 Palas mall Aprinderea Decoratiunilor de Craciun @Palas Mall  palas mall iasi lumini de craciun concert directia 5

Palas Iasi

Situat in centrul istoric, in apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil „oras in inima orasului”. Axat pe conceptul „lifestyle center”, PALAS MALL include shopping mall, shopping street, sali de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass, hotel 4*, cladiri de birouri clasa A, parcare subterana cu aproximativ 2.500 locuri, parc si spatii verzi, toate pe o suprafata construita de peste 270.000 mp.

PALAS Iasi reprezinta o premiera, atat in Romania, cat si pentru portofoliul imobiliar al companiei IULIUS GROUP, fiind cea mai mare investitie privata realizata in afara Bucurestiului, de peste 265 milioane euro.

Citeste si despre: In luna decembrie, ansamblul Palas Iasi se transforma in Craciunia!