Lakestasy este episodul pilot, al unor serii de petreceri, prin care vom readuce la viata dansul cu zambetul pe buze si muzica electronica la rangul cuvenit, prin intermediul unor artisti consacrati, ai scenei romanesti si internationale. Lakestasy se va desfasura pe malul lacului Ciric (Iasi), in baza FEG. Startul se va da Sambata 8 August, incepand cu ora 12:00(amiaza), iar incheierea va fi duminica seara tarziu.

Locatia, ultima de pe malul cu Motel Ciric, este una speciala, imbinand padurea si lacul, intr-o combinatie perfecta, ce ne permite sa creem un spectacol de videomapping inedit, in colaborare cu Visual Playground, una dintre cele mai cunoscute si profesioniste echipe de vj, avand un portofoliu bogat ce cuprinde proiectii pe apa, sau videomapping pe cladiri celebre din Iasi, cum ar fi Teatrul National, Hotel Traian, Palas Mall si colaborari cu festivaluri binecunoscute cum ar fi Sunwaves – Mamaia, Cozla fest, Maraton etc.

Lakescape-Zona-de-Agrement-Ciric-Iasi-August-2015 lakescape ANSWER summer events : LAKESCAPE   8-9 AUGUST 2015 - Ciric Iasi Lakescape Zona de Agrement Ciric Iasi August 2015

Evenimentul reprezinta o reintoarcere spre natura, prin intermediul muzicii electronice, prin sunet, lumina si culoare. Este o manifestare sociala si culturala, de adunare a energiilor pozitive si gandurilor frumoase de regasire, prin intermediul sunetului, de relaxare.

Artistii invitati au fost alesi cu grija, pentru a creea o calatorie muzicala perfecta, pentru mai mult de 24 de ore de petrecere, la intensitate maxima. Invitatul special este Nima Gorji (Ibiza), unul dintre cei mai respectati si indragiti artisti ai insulei. Line-up-ul este unul generos avandu-i in prim plan alaturi de Nima Gorji, pe Pagal, Nusons (Nu Zau & Dubsons), D.A.T.M. (Mike T & Duzzy DAS), Moratu, Mishu, Groovesh, Derek, Puxumos, Lizz, Pici, Chronos, Mollybella, Georgiana Lucaci, Marius si Dragoss.

In perimetrul bazei de agrement veti putea gasi :

– 1 zona VIP dotata cu mese si canapele, aflata la inaltime, de unde se poate urmari intreaga petrecere

– 1 zona lounge cu mese si canapele

– 2 baruri cu bauturi specifice de club

– 1 bar de freshuri ceaiuri si alte produse non alcoolice

– 1 zona foodcourt

– backstage

– hamac area

– chill out area

Lakestasy asteapta o audienta de 1000 – 1500 de persoane din Iasi si judetele invecinate.

Link: https://www.facebook.com/events/1619427328303236/   
Achizitionarea ‪biletelor in presale, la pretul de 30 lei, se poate face din urmatoarele locatii partenere:

-Uman Iasi (Iulius Mall etaj 2 langa foodcourt);

-Stud Pass (Iulius Mall etaj 2);

-Answer (0757 223 226);

-Eragon Vibes (0749 314 463).

In ziua evenimentului, pretul biletelor va fi de 40 lei, pana in ora 00:00, respectiv 45 lei, dupa.