Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi | Answer Club presents Piticu (Sunrise) // Mike T // Puxumos ★

answer-club-iasi-prezinta-piticu-mai-2015-stud-pass answer club Answer Club presents Piticu (Sunrise) // Mike T // Puxumos answer club iasi prezinta piticu mai 2015 stud pass

Vineri 15 Mai avem placerea sa va prezentam un invitat in premiera pe care il asteptam cu bratele deschise si sistemul de sunet dat la maxim : PITICU (Sunrise)

Line Up:
Piticu

piticu-answer-club-iasi-mai-2015-stud-pass answer club Answer Club presents Piticu (Sunrise) // Mike T // Puxumos piticu answer club iasi mai 2015 stud passPiticu, nascut si crescut in Bucuresti, ajunge la pupitru cu un stil aparte de a fraza sunete minimaliste, house si techno. In 1999, ia decizia de a se implica in viata muzicala, insa, hotaraste sa ramana in umbra, animand cu muzica sa, petrecerile private, in familie.

Cu adevarat talentat si cu o ureche muzicala antrenata, el apare in lumina reflectoarelor sub numele de ‪#‎Piticu‬.
Receptivitatea sa la cunoastere si nou, l-a adus in punctul in care isi dedica timpul pentru a compune si produce propria muzica, astfel incat, in curand vom putea asculta release-urile sale, de parca ar fi chiar langa noi!

Odata iesit din umbra, isi intinde aripile si se alatura echipei Sunrise. Cu usurinta ajunge sa imparta pupitrul cu: El Cezere, Praslea, Valentino Kanzyani, Marco Carola, Richie Hawtin, Kozo, Herodot, Umho, Jeefo, Nima Gorji, Pedro, Gescu, Rhadoo, Sneak, Dan Andrei, Heartthrob, Troy Pierce, Masomenos, Jacque & Trabko, Cristi Cons si lista poate continua la nesfarsit.

Usor de zarit in spatele pupitrului in cluburi precum “Kristal Glam Club” din Bucuresti, “Arma17” din Moscova, “Privilege”, “ZooProject” si “Underground” din Ibiza, “Zebra” din Bacau, reuseste sa tina pasul si sa aduca un iz de prospetime chiar si la cele mai lungi petreceri after-hours. In Romania, incanta publicul la festivaluri precum “Iarmaroc fest”, Sunwaves 6” si “Sunwaves 8”.

Respectul fata de muzica, placerea de a incanta publicul cu sunetele sale si energia ce izvoraste din difuzoare, atunci cand acesta se afla la pupitru, il fac pe Piticu, unul dintre acei Dj-ii ce te lasa fara rasuflare, odata ce ai intrat in sfera sa muzicala.

https://www.facebook.com/Piticu.RO
https://www.mixcloud.com/wowsets/piticu-sunwaves-16-mamaia-ro-16082014/

Mike T
http://soundcloud.com/mike_dj
http://www.mixcloud.com/mikedj

Puxumos
http://facebook.com/puxumos
https://soundcloud.com/puxumos

15 lei –-> 24.00 /// 20 lei dupa 24.00
–––––––––––––––––––––
ATENTIE !

-Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientela
-Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
-Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.
––––––––––––––––––––––
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
––––––––––––––––––––––
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

www.answerclub.ro