Adenium: Invitatie la poezie si cafea cu Emil Brumaru

Pe 21 martie platesti cafeaua Julius Meinl cu poezie la Carturesti Iasi

ziua-internationala-a-poeziei-editura-adenium-iasi-2015 adenium Adenium: Invitatie la poezie si cafea cu Emil Brumaru ziua internationala a poeziei editura adenium iasi 2015Adenium invita iubitorii de poezie la o intalnire speciala de Ziua Internationala a Poeziei. Sambata, 21 martie, de la ora 16:00, la Carturesti Palas, are loc intalnirea cu poetul Emil Brumaru. Poetul va povesti cu publicul despre poezie si inspiratie, despre poezia vietii sale si va citi din propriile creatii.  In cadrul intalnirii, Emil Brumaru va face o avanpremiera a volumului de poezie, care este in curs de aparitie la Adenium. Poetul Emil Brumaru este autor onorific al Adenium.

Plateste cafeaua cu poezie de Ziua Internationala a Poeziei

Cadrul intalnirii este unul special pentru ca va fi inconjurat de „cafea platita cu poezie”. Julius Meinl Romania va oferi cafea in schimbul poeziei pe tot parcursul evenimentului, iar la sfarsit, Emil Brumaru va alege cea mai frumoasa poezie de pe servetelele inscrise pentru a fi premiata cu un espressor pe capsule marca Julius Meinl. Reprezentantii Julius Meinl Romania vor prezenta cele mai noi proiecte ale companiei, precum si aceasta initiativa globala simultana de Ziua Poeziei, cand se plateste cafeaua cu poezie, oriunde se gaseste acest brand.

Ziua Internationala a Poeziei se sarbatoreste in fiecare an pe 21 martie si este declarata de UNESCO incepand din anul 1999. Initiativa vine ca o recunoastere a faptului ca poetii si scriitorii din intreaga lume si-au adus o contributie remarcabila la imbogatirea culturii si spiritualitatii universale. Adenium sustine initiativa UNESCO si ajuta debutantii in poezie prin campania Adenium START (www.start.adenium.ro).

Romania, 21 Martie 2015: Iubitorii de cafea vor deveni poeti, iar poezia va fi moneda de schimb a zilei

Adenium sustine campania „Plateste cu Poezie”, initiata de Julius Meinl si invita poetii si iubitorii de cafea si poezie la momentul special de pe 21 martie. Campania a inceput in Romania in data de 25 octombrie 2013, cand consumatori din toata tara au platit cu poezie in 80 de locatii Julius Meinl si au strans in total 6.300 de poezii. In 2014, de Ziua Internationala a Poeziei, iubitorii de cafea au venit in cele 150 de cafenele Julius Meinl participante si au scris nici mai mult, nici mai putin decat 15.356 de poezii – ale marilor poeti, din creatiile proprii sau inspirate de moment. Orice utilizator al retelei de socializare Facebook poate gasi evenimentul global Julius Meinl doar cu o cautare #PayWithAPoem.