4 seri, 6 culturi – Festivalul Multicolor Iasi, editia 2015

Festivalul de Muzica si Film Multicolor, organizat de asociatia Initiativa Erasmus Iasi si Comunitatea de Economie si Afaceri Internationale, ajunge anul acesta la cea de-a saptea editie, dorind sa promoveze in continuare diversitatea culturala si cinematografia de pretutindeni.

festivalul-multicolor-editia-2015-Iasi-Stud-Pass-iunie 4 seri, 6 culturi - Festivalul Multicolor Iasi, editia 2015 4 seri, 6 culturi - Festivalul Multicolor Iasi, editia 2015 festivalul multicolor editia 2015 Iasi Stud Pass iunie

Festivalul Multicolor a ajuns un eveniment de referinta in calendarul publicului iesean, anul acesta propunandu-si sa promoveze 6 culturi in 4 zile. Cele 6 tari vedeta din acest an sunt: Italia, Regatul Unit al Marii Britanii, Spania, Germania, Norvegia si Romania.

In perioada 4-7 iunie, in Parcul Copou la Casa de Cultura “Mihai Ursachi”, incepand cu ora 20:00 veti putea asculta muzica specifica culturii prezentate in acea seara, urmand ca de la ora 21:00 sa asistati la proiectia unui film in aer liber din aceeasi tara, exceptie facand zilele de 5 si 7 iunie, cand vor fi proiectate cate 2 filme.

”Urmeaza 4 zile intense, pline de interculturalism si lucruri noi de invatat despre lumea intreaga, festivalul avand ca scop familiarizarea publicului iesean cu cultura celor 6 tari prezente la Festival, prin cele mai frumoase si placute mijloace posibile, filmul si muzica!” a declarat Gabriela Acomi, unul din organizatorii evenimentului.

Cei dornici de relaxare sunt asteptati cu atmosfera multicolora gata de o calatorie prin muzica si film in 6 tari. Intrarea este libera, activitatile se vor desfasura in aer liber, tocmai pentru a facilita accesul unui numar cat mai mare de persoane. La acestea se adauga si posibilitatea de a castiga premii surpriza prin simpla participare la tombola organizata in ultima seara a festivalului.

Program festival

*Joi, 4 iunie, ora 21:00 Italia – L’abbuffata

*Vineri, 5 iunie, ora 20:30 Marea Britanie – Computerul vechi de 2000 de ani: mecanismul de la Antikythera

*Vineri, 5 iunie, ora 21:30 Spania – Diamantes negros

*Sambata, 6 iunie, ora 21:00 Germania – Goethe

*Duminica, 7 iunie, ora 20:30 Norvegia – Victoria

*Duminica, 7 iunie ora 22:10 Romania Film surpriza

Citeste despre:

1. Eragon Vibes prezinta Traffic Light Party II @Club Fever Iasi

2. WU-TANG CLAN la Untold Festival Cluj 2015