In ziua de astazi majoritatea oamenilor au inceput sa constientizeze cat de importanta e dezvoltarea personala pentru noi, iar acest lucru e foarte important pentru ca ne motiveaza sa nu „ramanem in urma” si sa fim la curent cu noul val de informatii. Ne face placere sa vedem oamenii ca sunt din ce in ce mai pasionati de ei insisi si ca doresc sa invete cat mai mult. Uneori, insa, cu toate ca ne dorim sa facem acest lucru nu stim exact cum si de unde sa incepem.
Asadar, noi am descoperit un punct de plecare optim: un workshop psihoterapeutic intitulat: „Ma simt ca o barca fara directie. Cum sa-mi (re)descopar valorile si sa ma indrept acolo unde vreau? „ tinut de dr. Tudor-Stefan ROTARU – un psihoterapeut de specializat.
cabinet-de-psihologie-si-dezvoltare-personala Workshop Psihoterapeutic Iasi-Ma simt ca o barca fara directie Workshop Psihoterapeutic Iasi-Ma simt ca o barca fara directie cabinet de psihologie si dezvoltare personala
Workshop-ul va avea o durata de 3 ore, se va desfasura intr-o atmosfera calma, constructiva si vindecatoare. Ca si participant vei avea oportunitatea de a-ti reaminti urmatoarele lucruri:

  • Ce sunt valorile?
  • De ce am nevoie de valori?
  • De ce valorile mele sunt bune asa cum sunt ele?
  • Religie, spiritualitate si adaptare
  • Ce imi doresc cu adevarat? Sine autentic si Sine contrafacut
  • Recunosc fata de insumi/insami ca..
  • Ce urmeaza sa fac, concret, pentru a fi mai in acord cu adevaratul meu Sine si mai fericit?

Workshop-ul va avea loc pe data de 22.06.2014 incepand cu ora 10:00 – in Sala Camelot, Restaurant Cavalerul Medieval.

Pentru inscrieri trimite un e-mail cu nume, prenume, CNP, serie C.I., adresa de e-mail, numar de telefon si adresa de domiciliu la tsrtraining@yahoo.com sau completeaza formularul de aici. 

Pret: 100 RON/persoana