Training oratorie public speaking & debate

In perioada 24 – 26 octombrie va avea loc un proiect marca Interact Iasi in colaborare cu Institutul Francez Iasi, ce are ca scop imbunatatirea abilitatilor de comunicare cat si promovarea unui domeniu din ce in ce mai cautat – oratoria. Proiectul se adreseaza publicului iesean cu varste cuprinse intre 14 – 22 de ani, cu sau fara experienta in domeniul dezbaterii.

Trainingul de Oratorie, Public Speaking&Debate se desfasoara pe durata a 3 zile sub indrumarea Alinei Plesa, a lui Vlad Grigorescu, organizatiei Toastmasters si Clubul de dezbateri academice Iasi (CDAIS).

training oratorie, public speaking & debate training Training Oratorie Public Speaking & Debate training oratorie public speaking debate

In cele trei zile de training vor participa persoanele dornice de a invata tainele oratoriei, public speaking-ului si debate-ului.

Participantii vor avea ocazia de a cunoaste diferite modalitati de a se exprima intr-un cadru non-formal alaturi de persoane cu experienta in domeniu. Organizatorii, club Interact Iasi si Institutul Francez Iasi va invita incepand de vineri, 24 octombrie sa descoperiti arta fina a comunicarii.

 Mai multe informatii la nr. tel: 0758/652.284 Ioana sau 0742/545.602 Vlad