TeCOMM si Cargus ajuta e-Succesul afacerilor din Romania

Cargus sustine la TeCOMM dezvoltarea businessurilor din comertul online romanesc.

Cargus aduce la TeCOMM cele mai noi servicii si instrumente specializate pentru antreprenorii care vor sa dezvolte oportunitati de afaceri in mediul online. Prin programul Cargus e-Succes se ofera o solutie integrata care sa ajute mediul de afaceri din Romania si sa ofere suport operational, financiar, comercial si tehnic antreprenorilor. Serviciul este dedicat atat persoanelor care doresc sa initieze un start-up, cat si celor care vor sa isi dezvolte afacerea online in activitate.

In cadrul evenimentului TeCOMM din 30-31 octombrie, Urgent Curier si Cargus prezinta un proiect inovativ pentru piata de curierat din Romania: plata cu cardul la livrare. Acesta a fost dezvoltat in colaborare cu MasterCard Romania. Tehnologia mobila POS va fi integrata cu sistemul de gestiune a coletelor. Procesul de plata este simplificat pentru consumatori, dar si pentru curierii care transporta o cantitate mai mica de numerar zilnic. 

TeCOMM este un eveniment de referinta al pietei de comert electronic din Transilvania aflandu-se la cea de-a 4a editie in Cluj-Napoca. In 30 si 31 octombrie pregatim doua zile de prezentari si workshopuri menite sa ofere solutii concrete la problemele cu care se confrunta detinatorii de magazine online si furnizorii de servici web. Aceasta editie cuprinde alte 3 Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass conexe menite sa ajute specialistii din diverse domenii: MarkDay, HotSpot Fashion si Digital Travel Forum

macheta-tecomm-IASI tecomm TeCOMM si Cargus ajuta e-Succesul afacerilor din Romania macheta tecomm IASI

MarkDay este un eveniment de marketing digital care reuneste speakeri internationali cu o incontestabila experienta in domeniu. Luke Brynley – Jones, Ilyan Kovatchev, Andre Alpar si Adelina Oprea vin pregatiti in data de 31 octombrie cu sfaturi concrete si solutii practice pentru campaniile de marketing. 

HotSpot Fashion este un eveniment unic in tara si dedicat in intregime segmentului fashion din e-commerce. Inovatia, suportul pentru clienti, brandul personal si endorsementul sunt doar cateva dintre tendintele dezbatute la eveniment. Aflat la a 2a editie, aduce speakeri din USA, UK, Bucuresti si Cluj.

Digital Travel Forum este un eveniment dedicat tuturor celor care activeaza in domeniul turismului: operatori si agenti de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) si reservation (CRS).

Anul acesta ne extindem cu o noua editie alaturi de comunitatea magazinelor online din zona Moldovei, in data de 6 noiembrie la Grand Hotel Traian din Iasi.

La Iasi veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu cei 9 speakeri, specialisti in e-commerce, care va vor oferi informatii relevante bazate pe strategii de Humanize Ecommerce.

TeCOMM Cluj | TeCOMM Iasi | MarkDay | HotSpot Fashion | Digital Travel Forum

Powered by Cargus. Gold Partners: FAN Courier, Mediatic

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente B2B si B2C care are in portofoliu manifestari in domenii precum: turism, comert online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectura, software si marketing. Organizam targuri si conferinte: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.