Teaching Romanian Youth (TRY) AIESEC Iasi

try-aiesec-iasi aiesec Teaching Romanian Youth (TRY) AIESEC Iasi try aiesec iasi

TEACHING ROMANIAN YOUTH (TRY) este un proiect national organizat de AIESEC, care consta in 10 saptamani de cursuri interactive de limbi straine, livrate de traineri nativi.

CE LIMBI STAINE POT INVATA?

Participantii vor putea alege intre engleza si germana, limbi de conversatie la nivel global, de o importanta economica in continua crestere si o puternica influenta culturala.

CE ADUCE NOU PROIECTUL TRY?

  • 1 trainer din Egipt, care va preda limba engleza, cu experienta in predare, inclinat catre inovatie si metode de predare nonformale;
  • 1 trainer din Germania, care va preda limba germana celor interesati, in functie de nivelul pe care au participantii;
  • context multicultural de invatare, in care studentii pot invata o limba straina prin participarea la activitati interactive si recreative.

NIVELURI DE LIMBA

Engleza
1.    A1-B1
2.    B2

Germana
1.    A1-A2

ORGANIZAREA CURSURILOR

  • Cursurile vor dura 10 saptamani si se vor desfasura in perioada 13 octombrie 2014 – 21 decembrie 2014;
  • Vor fi organizate 20 sedinte, a cate 2 ore fiecare (40 ore de curs);
  • De-a lungul celor 10 saptamani, vor fi abordate teme si subiecte cat mai diverse, atat de interes general, cat si orientate catre cultura limbii studiate.
  • La inceput, participantii vor fi impartiti in grupe, in functie de nivelul de limba, care va fi pretestat prin intermediul unui test organizat cu toti aplicantii.

CE OBTIN LA FINALUL CURSURILOR?

 La finalul celor 10 saptamani, participantii vor primi o diploma de participare, care atesta parcurgerea modulului ales din cadrul proiectului, precum si punctajul obtinut in urma testului final.

  Diploma va fi acordata in parteneriat cu centrul de limbi straine Twinkle Star Iasi.
 
Pentru cele 10 saptamani de sesiuni, participantii vor achita suma de 170 RON, care va acoperi participarea la cele 40 ore de curs si toate materialele de invatare necesare.

 Pentru inscrieri completati formularul de aici!