A inceput Targul de Cariere 2015

Evenimentul din 6-7 mai va reuni 35 de companii, atât locale cât și din afara Iașiului. Peste 5.000 de tineri sunt așteptați în Atrium pentru oportunități de carieră variate, de la locuri de muncă cu normă întreagă la stagii de practică, voluntariat sau internship-uri, fie în țară, fie în străinătate. Târgul de Cariere 2015 va fi deschis între orele 10 și 16, iar accesul este gratuit, detalii putând fi găsite pe www.targuldecariere.ro.

Ofertele prezentate la Targul de Cariere 2015 acoperă domenii precum servicii, retail, IT, inginerie, financiar, industria ospitalității și altele. Înaintea fiecărui eveniment, candidații pot afla de pe website-ul oficial care sunt companiile participante și ce posturi sunt disponibile și își pot încărca CV-ul online, urmând ca la târg să discute direct cu reprezentanții companiilor care le oferă oportunitățile potrivite.

„În ultimii ani am constatat că tot mai mulți candidați merg țintit: aleg companiile de care sunt interesați și preferă să discute direct și aplicat cu reprezentanții acestora decât să-și lase CV-urile la cât mai multe standuri. De altfel, mulți dintre ei ajung cel puțin în etapa a doua de interviu și după fiecare târg avem cel puțin câteva zeci de oportunități de carieră valorificate”, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Târgului de Cariere.

targul de cariere 2015 A inceput Targul de Cariere @ Palas Mall banner Targul de Cariere Iasi Palas Mall mai 2015 stud pass

Pe lângă întâlnirile directe cu potențialii angajatori, participanții la târg beneficiază de consultanță în realizarea și adaptarea CV-ului, precum și de sfaturi de carieră. Accesul la târg este gratuit.

De asemenea, Targul de Cariere 2015 găzduiește conferința finală și festivitatea de premiere a programului FII Practic, derulat de către Asociația Studenților Informaticieni din Iași și care aduce la TdC, pentru sesiuni de networking cu companiile participante, cel puțin 300 de tineri specialiști în IT.

Mai multe detalii despre angajatori și Targul de Cariere 2015 se găsesc pe www.targuldecariere.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/targuldecariere

Târgul de Cariere 2015 este cea mai mare rețea de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass de carieră din România și Republica Moldova și aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat în 2006 de Fapte, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în mari orașe din România și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră. Partenerii media ai Târgului de Cariere Iași sunt Digi24, Hotnews, Cariere, Wall-Street.ro, Zile și nopți, Ziare.com, Business 24, Kiss FM, Ziarul de Iași, Iași Fun, TeleM, Stud Pass.