Tanar olimpic umilit de politisti

tanar-olimpic-umilit-de-politisti-in-iasi tanar olimpic umilit de politisti Tanar olimpic umilit de politisti fara motiv tanar olimpic umilit de politisti in iasiTânăr, olimpic, pasionat de grafică şi muzică  și, pe deasupra, biciclist –  pentru poliţiştii din Iaşi e inamicul public numărul unu. I s-a întâmplat unui băiat de 19 ani, care spune că poliţiştii l-au lovit şi l-au umilit, fără ca vreunul dintre ei să se legitimeze măcar.

Dragoş. 19 ani, olimpic la grafică, îndrăgostit de muzică, biciclist convins a intrat în vizorul poliţiştilor din Iaşi. Tânărul spune că a vrut să ştie de ce este oprit, dar poliţiştii ar fi refuzat să-i dea explicaţii. Nu şi-ar fi dat nici măcar numele. Cu mâinile încătuşate, Dragoş ar fi fost aruncat în maşina de poliţie.

La secţie au armat alte lovituri. Şi o amendă de 300 de lei, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze.

S-a deschis însă o anchetă internă pentru a afla dacă poliţiştii l-au lovit într-adevăr pe Dragoş. Băiatul a mers la medicul legist şi vrea să-i dea în judecată pe agresorii săi. Spune însă că nu vrea niciun ban de la ei, ci scuze pentru că l-au umilit, deşi, teoretic, sunt plătiţi ca să îl apere.

In semn de sustinere – tinerii din Iasi doresc sa organizeze un protest cu glugile pe cap pentru a arata politistilor ca acesta nu e un motiv pentru a fi batjocorit si pentru a inceta abuzul acestora. Mai multe detalii aici: Protest: Risti sa iei bataie pe strada daca mergi cu gluga pe cap.

Dragos, un baiat de nota 10, apreciet de prieteni si ieseni ca un adevarat Tonita al vremurilor noastre a avut puterea si umorul sa faca o caricatura pe tema asta. Vezi aici: Caricatura 

Sursa: observator.tv (http://observator.tv/social/olimpic-umilit-de-politistii-din-iasi-143148.html)
Sursa foto: Notorietate Rap