Tainele criminalului sub lupa psihologilor

Vineri, 6 martie, va avea loc evenimentul  ,,Psihologia Sub Lupa”, aflandu-se la a doua editie din anul universitar 2014-2015, organizat de studentii din Asociatia ,,Societatea Pentru Psihologie” din cadrul Universitatii ,,Alexandru Ioan  Cuza”, Iasi.

Va invitam sa luati parte la prelegerea  intitulata  ,,Personalitatea Criminala”, care se va desfasura de la ora 18:00, in sala R502 din Corpul R al Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza”.  (http://travis.ro/iccs2014/locations/universitatea-alexandru-ioan-cuza-iasi-corpul-r/)

psihologia-sub-lupa-asociatia-studetilor-de-la-psihologie-iasi-2015 psihologia sub lupa Tainele criminalului sub lupa psihologilor psihologia sub lupa asociatia studetilor de la psihologie iasi 2015

Vom afla care este profilul unui criminal si vom patrunde in tainelele acestei lumi, in care majoritatea oamenilor nu are curajul sa o faca si vom descoperi ce trasaturi de personalitate poseda un criminal si ce il face pe acesta sa iasa din sfera normalului. Vom afla impreuna care sunt motivele care dau nastere acestui tip de personalitate sau care mediu este prolific pentru a dezvolta un caracter de acest gen dar si multe alte informatii interesante din acest domeniu.

,,Psihologia Sub Lupa” se desfasoara  intr-o atmosfera placuta si reuneste studentii care vor sa aprofundeze si alte informatii pe langa cele prezentate la cursuri si seminarii. Proiectele acestea sunt organizate de regula de trei ori pe an, iar tema este aleasa in functie de preferintele studentilor.

Evenimentul va fi sustinut de Dr. Psiholog Gervescu Alexandra Elena si este organizat de  echipa coordonata de Hutanu Beatrice Georgiana. Prelegerea este dedicata tuturor studentilor dornici de a-si insusi noi cunostinte din domeniul criminologiei, al psihologiei si nu numai.

Va asteptam in numar cat mai mare! Intrarea va fi libera.