Speakeri motivationali la BuzzCamp Iasi

BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18-26 de ani, revine pe 26 noiembrie, la Hotel Traian din Iasi. Studentii si tinerii absolventi sunt asteptati sa descopere cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Cristian Grigore – trainer si coach NLPscience.ro, Angela Achitei – presedinte Fundatia Alaturi de Voi Romania, Valentin Mazareanu – trainer SCC si Alina Moscu – sef serviciu resurse umane British American Tabacco sunt invitatii noii editii.

Selectia se realizeaza in baza formularului de inscriere si a CV-ului, iar confirmarea locului asigura participarea la conferinta evenimentului. Pentru workshop-uri, candidatii vor fi selectati in functie de profilul solicitat de companiile participante.

BuzzCamp-Iasi-2014-final BuzzCamp Speakeri motivationali la BuzzCamp Iasi BuzzCamp Iasi 2014 final

Programul BuzzCamp Iasi

09.30 – 10.00 – Inregistrarea participantilor

10.00 – 12.00 – Conferinta ”Atitudinea care iti schimba viata

12.00 – 12.30 – Fotolii de consiliere SCC

12.30 – 14.00 – Workshop Xerox – ”Giving power to your potential: Take the lead of your career!”

                      – Workshop SCC – ”1 day@SCC”

14.00 – 14.30 – Fotolii de consiliere SCC

14.30 – 16.00 – Workshop EY – ”EY Audit procedures”

           – Workshop Arcelor Mittal

Inscrierile pentru BuzzCamp Iasi sunt deschise la link-ul: http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/ , iar inscrierea si participarea la eveniment sunt gratuite. Mai multe informatii privind programul BuzzCamp sunt disponibile pe site-ul evenimentului si pe pagina de Facebook.

Ultima editie din BuzzCamp va avea loc la Bacau, pe 27 noiembrie 2014, la Hotel Dumbrava.

Despre BuzzCamp

BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young organizat de Inspire Group. Companii de top, traineri specializati, speakeri motivationali si persoane publice vin sa comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera – conferinte, workshop-uri si seminarii, concursuri, tombole, difuzari video si reclame pe ecrane in pauze, sesiuni de „fotolii de consiliere” in fiecare pauza, coltul oportunitatilor de cariera unde participantii isi pot lasa CV-urile si multe alte posibilitati de comunicare cu tinerii.