Perspectiva HR din 2015: de la specialist, la partener strategic in mediul business autohton

Intr-o lume in care specialistul de Resurse Umane trebuie sa creeze in organizatia sa un cadru pentru recunoasterea, sustinerea si recompensarea performantei, iar totul trebuie sa se bazeze pe echitate interna si competivitate, punandu-se accent pe dezvoltarea manageriala si leadership, este nevoie de o continua adaptare si deschidere fata de ideile noi.

HR-Summit-Iasi-2015-Palas-Mall hr summit iasi Perspectiva HR din 2015: de la specialist, la partener strategic HR Summit Iasi 2015 Palas Mall

Pozitionarea HR-ului ca partener strategic al business-ului pe care il deserveste este strans legata de modalitatea in care acesta construieste si consolideaza relatia cu celelalte departamente, de atitudinea sa proactiva si, mai ales, de modalitatea in care reuseste sa isi gestioneze contributia, astfel incat sa ii aduca rezultatele dorite.

Un mediu ideal in care specialistii HR pot invata din experienta altora, pot afla care sunt noile tendinte si practici din HR, dar mai ales, pot afla cum se pot transforma in parteneri strategici ai organizatiilor, este HR Summit.

Dupa sapte editii de succes, HR Summit, cea mai mare platforma regionala dedicata industriei de Resurse Umane din Romania, eveniment marca Libero Events, revine la Iasi, pe 8-9 octombrie, cu o noua editie, unde reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din Romania si-au anuntat deja prezenta. Radu Panait (Resourcing Manager IBM), Nicoleta Capata (HR Director Flanco) si Delia Sofonea (HR Director eMAG) sunt doar o parte din speakerii prezenti in acesta toamna, la HR Summit Iasi.

Pentru doua zile HR Summit Iasi va gazdui peste 140 de specialisti in Resurse Umane, manageri, consultanti, frunizori de servicii HR, dar si pasionati ai acestui domeniu. Prezentarile, sesiunile de debate si wokrshop-urile organizate vor aduce si de aceasta data, in fata celor din sala, specialisti din cele mai importante companii din Romania, pentru a-i ajuta pe participanti sa gaseasca solutii sau idei pentru dezvoltarea propriei organizatii.

Pentru a fi la curent cu ofertele early bird din acest moment, dar si cu agenda evenimentului, acceseaza www.iasi.hrsummit.ro.

Evenimentul este organizat de Libero Events si se afla la cea de-a opta editie, ce va avea loc la Iaşi, in 8-9 Octombrie.

Despre Libero Events:

Libero Events este agentia de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica. Evenimentele marca Libero Events au la baza profesionalismul si increderea in clienti ce devin parteneri si in parteneri ce devin prieteni, in domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectura, software, sales si antreprenoriat.