Inscrieti-va pentru a participa la competitia „Bursa Sfantul Dumitru” 2014

bursa-sfantul-dumitru Bursa Sfantul Dumitru Participa la competitia Bursa Sfantul Dumitru 2014 bursa sfantul dumitru

Pana pe 15 octombrie 2014, studentii Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi isi pot depune candidaturile pentru a obtine una dintre Bursele “Sfantul Dumitru”. Bursele „Sfantul Dumitru” sunt oferite de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” si prof. univ. dr. Dumitru Oprea, rector al universitatii in perioada 2000-2008. Acestea reprezinta o recunoastere a excelentei pe plan academic, a performantei in cadrul competitiilor stiintifice studentesti si a implicarii sociale a studentilor Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”. Pot candida pentru aceasta bursa studentii Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi inmatriculati in ciclul de invatamant de licenta.

Pentru a va inscrie aveti nevoie de urmatoarele documente:

  • Situatia scolara din anul universitar 2013-2014 (poate fi obtinuta de la secretariatul facultatii);
  • CV;
  • Copie dupa cartea sau buletinul de identitate;
  • O scrisoare-eseu de cel mult 2 pagini in care va prezentati intentiile de dezvoltare profesionala in urmatorii cinci ani;
  • Adeverinte sau diplome care sa ateste obtinerea de premii la concursuri nationale sau internationale sau implicarea in proiecte studentesti (daca este cazul).

Cine poate candida?

Studenti in anii II sau III la ciclul de licenta, absolventi din promotia 2014 – singura conditie este sa fi fost inscrisi in anul universitar 2013-2014 la studii de licenta.

Unde se fac inscrierile

Secretariatul Rectoratului, Corp A, et. II, la sef cabinet rector, doamna Adina Cojocariu.

Mai multe informatii pot fi aflate de la Magda Catargiu, reprezentatul studentilor in Consiliul de Administratie Universitatii

Email: m_catargiu@yahoo.com

Festivitatea de decernare va avea loc la finalul lunii octombrie, in cadrul Zilelor Universitatii.

Click pentru a descarca regulamentul.