Oportunitate de angajare @Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi | British Council Iasi

Oportunitate-de-angajare-British-Council-Iasi british council iasi Oportunitate de angajare @British Council Iasi Oportunitate de angajare British Council Iasi

British Council Iasi cauta un colaborator entuziast, motivat, cu spirit de echipa si cu excelente abilitati de interactiune cu clientii, pentru pozitia de Customer Services Advisor.
Dosarul de candidatura, inclusiv detalii despre descrierea postului, este disponibil la http://www.britishcouncil.org/ro/romania-about-employment.htm.
Trimite-ne dosarul tau la bc.iasi@britishcouncil.ro, mentionand numele tau complet si denumirea postului, in titlul emailului.

Nu acceptam CV-uri sau alte documente pentru candidatura. Data limita pentru trimiterea aplicatiei: 17 mai 2015.

Job Opening @British Iasi

British Council Iasi is looking for an enthusiastic, motivated collaborator, with excellent team working and communication skills to join our team of Customer Services Advisors.

The application pack, including the role profile, is available at (http://www.britishcouncil.org/ro/romania-about-employment.htm).

Please email us your application form to bc.iasi@britishcouncil.ro and mention your name and the position you apply for in the subject line of the email. We do not accept CVs or other documents as valid for application. The deadline for submitting the application is 17 May 2015.

Despre British Council Iasi

British Council este organizatia internationala a Marii Britanii pentru relatii culturale si oportunitati educationale. Oferim oamenilor de pretutindeni o deschidere catre educatia si creativitatea britanica si stabilim relatii durabile intre Marea Britanie şi alte tari. Facem acest lucru de 75 de ani in Romania, prin programele noastre in domeniile educatie, limba engleza, arta, stiinta si societate civila.

Prin intermediul nostru puteti obtine certificate de limba engleza recunoscute la nivel international, pentru continuarea studiilor si pentru o cariera de succes. Organizam sesiuni de testare pentru obtinerea certificatelor Cambridge ESOL si IELTS si administram examene britanice universitare sau profesionale.

In urma inscrierii la cursurile British Council Iasi beneficiezi de abonament gratuit la biblioteca noastra unde vei gasi: o vasta selectie de materiale pentru a continua studiul limbii engleze si acasa, materiale de pregatire pentru examenele internationale precum si carti si DVD-uri in limba engleza pentru petrecerea timpului liber.

British Council Iasi promoveaza si sustine, de asemenea, formarea profesionala continua. Vizitand website-ul nostru puteti fi la curent mereu cu agenda de cursuri, workshop-uri si seminarii pe care le organizam in special pentru profesorii de limba engleza.