Marketing Evening editia a XII-a @AsdMARK

Pe data de 04 martie 2015, la Libraria ”Carturesti” din incinta Palas Mall, incepand cu ora 18.00, va avea loc un eveniment marca AsdMARK- Marketing Evening editia  a XII- a.

Marketing Evening este un eveniment traditional pentru mediul studentesc iesean. In cadrul acestui eveniment, oameni profesionisti din domeniul marketingului vin pentru a discuta cu studentii pe teme legate de marketing, PR, dezvoltare personala si altele. La ultima editie a acestui eveniment am discutat  cu Ionut Calugaru, fondator si Director al Hostis Telecom – Iasi, despre Vanzari si despre Efectul zambetului in vanzarile de succes.

marketing-evening-carturesti-iasi-2015 marketing evening Marketing Evening editia a XII-a @AsdMARK marketing evening carturesti iasi 2015

La aceasta editie o avem ca invitata speciala pe Elena Manolache, Marketing & PR Director la Toyota Iasi, iar tema pe care o vom discuta este :”Cat de mult vinde emotia in zilele noastre?”. Atunci cand cumparam ceva noi ducem o negociere interna intre partea noastra emotionala si cea rationala cu privire la aspecte precum modelul, culoarea, functiile produsului. Si, totusi, care este importanta emotiei in luarea acestei decizii?

Va invitam sa veniti alaturi de noi la a XII-a editie Marketing Evening pentru a afla raspunsul. Intrarea la eveniment este gratuita si se face pe baza completarii formularului de inscriere.

Link-ul formularului de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/1qszYNcPip7jKnuFaKV41cdjr6oB0Zmx8RrMm2NrMr6k/viewform