Maratonul Speakerilor, editia a II-a, Calea Spiritualitatii

Pe 22 noiembrie 2014, centrul de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass Congress Hall din ansamblul Palas organizeaza cea de-a doua editie a Maratonului Speakerilor.

10 dintre cei mai buni specialisti din Romania in domenii precum psihologie energetica, numerologie, psihogeometrie sacra, astrologie chinezeasca, kinetoterapie, medicina alternativa si parapsihologie, le vor arata celor interesati „Calea Spiritualitatii”. 
Evenimentul va avea loc intre orele 10.00 – 20.00, in sala Rossini.

Conferinta organizata de Congress Hall Palas se adreseaza persoanelor care doresc sa descopere noi atitudini si modalitati de gandire, metode de reechilibrare psiho-energo-emotionala si vindecare alternativa, cum sa obtina efecte spectaculoase in viata si cum sa evolueze in plan spiritual, mental si fizic. 
Totodata, vor afla mai multe despre alimentatia corecta si detoxifiere, despre eficienta si importanta kinetorapiei in activitatile zilnice si multe altele.

Printre speakeri se numara profesorul Serghei Danisin, Maestru Gon-Po, cu experienta in stiintele ezoterice si parapsihologice, care va vorbi despre numerologia secreta si psihogeometria sacra. 

maratonul speakerilor calea spiritualitatii Maratonul Speakerilor Maratonul Speakerilor, editia a II-a, Calea Spiritualitatii maratonul speakerilor calea spiritualitatii

Medicul Iulian Zonenstain, preocupat de 25 de ani de medicina alternativa si alte metode holistice traditionale de vindecare, va aduce in atentia publicului practici eficiente pentru optimizarea starii de sanatate.

Pentru Beatrice Balteanu, cei sapte ani petrecuti in Asia au insemnat descoperirea si intelegerea feng shui-ului. Master Practitioner in Feng Shui, Beatrice Balteanu va arata care sunt beneficiile acestor principii asiatice. 

Cei care doresc sa afle cum pot sa isi valorifice la maximum talentele, sa fie mai buni la locul de munca si sa isi imbunatateasca relatiile vor avea ocazia sa afle de la Nelu Vicleanu despre Ziping Bazi, unul dintre sistemele folosite de chinezi pentru a prezice destinul.

Medic de profesie, pasionat de metafizica si parapsihologie, specialist in nutritie si fitness, Mihai Nechita ii va invata pe cei din public cum sa recunoasca si sa inlature piedicile mintii. 

Camelia Paduraru este trainer NLP (programare neuro-lingvistica) certificat international si va prezenta metode pentru cresterea performantelor si indeplinirea obiectivelor. 

Nicoleta I. Popliceanu, instructor ThetaHealing si terapeut spiritual, va vorbi despre vindecare si despre cum se poate trece de suferintele trecutului sau de blocajele prezentului. 

Ceilalti speakeri vor fi: Ion Bucur (Psihoterapeut, Constelatii Familiale), Nicoleta Virag (Psiholog initiat in tehnici si practici spirituale) si Alexandru Baciu (Kinetoterapeut).

Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall, valoarea acestora fiind de 30 lei pentru toate cele 10 prezentari.

Publicul are ocazia sa deguste dulciuri raw-vegane, alimente bio, ceaiuri speciale si apa alcalina, pe durata intregului eveniment. 
Participantii vor mai avea parte de o tombola cu premii si de un minitarg de produse feng shui, carti ezoterice si alte produse interesante. 
In pauze Irina Bercea ne va delecta cu muzica sublima a bolurilor tibetane si gongurilor planetare , iar la finalul evenimentului se va desfasura un moment artistic coregrafiat si condus de Laura Buzescu.

Pentru detalii legate de eveniment puteti suna la 0765 300 057.

Asa deci ai toate motivele pentru care nu trebuie sa ratezi Editia a II-a a evenimentului Maratonul Speakerilor.