Internship in cadrul Iulius Management Center (IMC)

Iulius Management Center (IMC), cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall din Romania, le ofera tinerilor oportunitatea dezvoltarii unei cariere in mall management. In perioada 17 noiembrie 2014 – 30 aprilie 2015 se desfasoara cea de-a treia editie a internship-ului IMC, la care pot aplica masteranzii in ani terminali in domeniul Contabilitate, din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEEA).

Tinerii selectati vor acumula experinte intr-un mediu de business profesionist, vor dobandi cunostinte practice relevante si competente in domeniul lor de specializare, sub indrumarea specialistilor, si vor avea o sansa suplimentara la angajare.

Cei interesati sunt asteptati miercuri, 29 octombrie, ora 19.00, in sala B7 din cadrul FEEA (corp B) la prezentarea programului de internship. Inscrierile se fac prin depunerea CV-ului, pana pe data de 10 noiembrie, pe adresa de e-mail internship@iuliusmall.com.

internship-iulius-mall-2014 iulius management center Internship in cadrul Iulius Management Center (IMC) internship iulius mall 2014