Ideea ta pe arena Startup Weekend Iasi 2015!

Anul acesta, cea de-a treia editie Startup Weekend Iasi isi va deschide portile pentru cele mai ingenioase idei de afaceri din domeniul online, in perioada 27 – 29 martie, in Sala Rossini – Congress Hall din incinta Palas. Startup Weekend Iasi creaza cadrul colaborativ in care web-designeri, programatori, oameni de marketing si antreprenori vor forma echipe care vor lucra pe tot parcursul weekend-ului pentru a dezvolta si lansa noi startup-uri.

La Startup Weekend Iasi sunt asteptati toti cei care au idei de afaceri in domeniul online si vor sa le puna in practica: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vanzari.

Pentru ca lucrurile sa se desfasoare intr-un mod profesionist, echipele vor fi sustinute de antreprenori cu experienta care au lansat pana acum afaceri de succes: Phillip Kandal (castigator al LBS 2008, actual Co-fondator & CTO la Skobbler), Adrian Pica (fondator Oblico, organizator si facilitator global la Startup Weekend), Andrea Genovese (Profesor Universitar de Management si Social Media marketing, co-fondator Roma Startup), Marius Alexa (CEO Arhipelago, profesor universitar si trainer), Vlad Ioan Tausance (consultant, coordonator de strategie online in campania prezidentiala a lui Klaus Iohannis, strategic planner la People&People, trainer la Fundatia Friends for Friends)

afis-update-Startup-Weekend-Iasi-martie-2015 startup weekend iasi Ideea ta pe arena Startup Weekend Iasi 2015! afis update Startup Weekend Iasi martie 2015

Startup Weekend Iasi va incepe vineri seara pe 27 martie, cu prezentarea ideilor de startup ale participantilor, dupa care participantii vor vota cele mai bune idei si se vor forma echipele. Sambata si duminica, acestea vor lucra la dezvoltarea ideilor de afacere si vor fi sustinuti de antreprenori cu experienta.

Duminica, munca depusa de participanti in jurul ideilor de startup pe tot parcursul weekend-ului va fi prezentata in fata juriului si a potentialilor investitori. Atmosfera de la Startup Weekend Iasi este creativa si antrenanta, avand in jur oameni cu o experienta uimitoare in antreprenoriat.

Mai multe informatii si detalii cu privire la conditiile participarii si taxa de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului: iasi.up.co/events/4571

Startup Weekend este o organizatie non–profit care promoveaza educatia experimentala a antreprenoriatului si se implica activ in crestera si dezvoltarea comunitatii globale de antreprenori.