Deploy your own customized Microsoft Solution @ The Grape Iasi

cursuri-micrsoft-solution-the-grape-iasi-martie-2015 the grape iasi Deploy your own customized Microsoft Solution @ The Grape Iasi cursuri micrsoft solution the grape iasi martie 2015

Pe parcursul a 4 sesiuni de training, va vom prezenta live procesul prin care trece orice firma in momentul in care se gandeste sa isi mute toata infrastructura in cloud.

Astfel incat, vom gandi impreuna o solutie tehnica pentru o arhitectura „on-premises”, o vom configura si o vom popula cu obiecte. Dupa aceasta, vom analiza solutiile cloud disponibile in momentul de fata, ne vom crea un cont de test si vom incepe migrarea.

Toate aceste operatiuni vor fi facute pe loc, folosind real-live servers si solutii tehnice de actualitate.

Data cursurilor:
14 Martie – Installing and Configuring Windows Server 2012
21 Martie – Administering Windows Server 2012
11 Aprilie – Managing Office 365 Identities and Requirements
18 Aprilie – Enabling Office 365 Servicies

Durata fiecarui curs: 3 ore, cu pauza 15 minute.

Despre trainerul invitat – Marius Mitrofan de la Netbears, prietenii nostri, este administrator de server Linux/Windows cu un spectru larg de cunostinte IT din mai multe domenii.
– Microsoft Certified Professional 
– Google Apps Certified Administrator

„Am pornit ca orice alt copil de 10 ani in ani 2000 prin depanarea de PC-uri si acum cochetez cu infrastructuri de retea, tehnologii IBM, Microsoft si Google. 

A trebuit usor-usor sa invat pe cat de mult posibil despre virtualizare si design, sa creez si administrez baze de date folosind tehnologii Oracle/DB2/MySQL/SQL Server 2008, iar in ceea ce priveste programarea, desi am avut destule roluri de progrmator de-a lungul timpului in limbaje precum .NET, Java si chiar CoBOL, tot script-urile sunt preferatele mele, fie ele in AppsScript sau Javascript.”

Pretul intregului curs este 60 euro, dar poate fi achizitionat si pe pachete de 2 training-uri (14 Martie – 21 Martie; 11 Aprilie – 18 Aprilie), a cate 35 euro.

Numar maxim participanti: 13

Inscrierile pentru acest curs se fac doar aici: http://goo.gl/RqYZ84