Cum poti avea o cariera de succes?

Cariere-de-Succes-best-iasi-2015 cariera de succes Cum poti avea o cariera de succes? Cariere de Succes best iasi 2015Cu totii vrem sa stim asta nu-i asa? In ansamblu, o cariera de succes implica mai multi factori precum munca, familie, prieteni, colegi etc., insa cel mai important factor esti TU!

Tu esti si vei fi in fiecare zi factorul decizional daca vei fi sau nu o persoana de succes, care peste 10 ani poate spune “am o cariera de succes”. Daca e sa ne luam dupa proverbul “Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge!” si il aplicam in contextul varstei, atunci inseamna ca trebuie sa lucrezi la dezvoltarea carierei tale inca din timpul facultatii.

Si cum e normal, ai multe intrebari despre cum poti face asta. Cum sa gasesti raspunsurile? Participa pe data de 25 martie la activitatea “Cariere de Succes”, ce se va desfasura in sala “Dragomir Hurmuzescu” din cadrul Facultatii de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata.

Aici, oameni de succes din Iasi isi vor prezenta pas cu pas drumul profesional, isi vor impartasi greutatile si impedimentele intalnite pe parcurs, vor vorbi despre cum sa ramai motivat si despre cum sa imbini cu succes factorii pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Articole de interes:

1. BuzzCamp ajunge la Iasi. Tu ti-ai luat cetatenia Buzz? 

2. CONCURS – Castiga o invitatie la Startup Weekend Iasi.