continental-rush continental rush Continental Rush, un proiect inedit continental rushMircea Serediuc, tanar voluntar din Iasi

Voluntariatul – cea mai scumpa meserie din lume, deoarece trebuie sa iti oferi timpul si banii pentru a avea rezultate

Mircea Serediuc sau Tzury este un tanar de 25 de ani care a terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare din Iasi si este voluntar de peste 8 ani.
Isi aduce aminte cu umor cat de greu ii era sa vorbeasca cu oamenii inainte sa faca voluntariat. Acum el insusi preda Public Speaking. Inainte era foarte dezorganizat si fara un scop in minte. Acum se poate mandri ca a fost project manager pentru nenumarate proiecte si conferinte, a tinut peste 200 de ore de training si nu a trecut o zi in care sa nu faca voluntariat si sa nu-i ajute pe oameni sa traiasca mai frumos.

In cei 8 ani de voluntariat, Tzury a organizat si a participat la peste 30 de conferinte dedicate tinerilor preocupati de dezvoltare personala si profesionala.

In 2011, si-a inceput cariera de trainer in mediul ONG sustinand peste 200 de ore de training, teambuilding-uri, in urma carora a ajuns sa fie adesea invitat ca speaker sau moderator la diferite Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass din tara si strainatate. In 2012, a fost in Rusia pentru 2 luni unde a facut parte dintr-o echipa de 70 de persoane din 30 de tari (el fiind singurul roman din echipa), care au organizat Congresul International al uneia din cele mai mari organizatii din lume conduse de tineri.

Au adunat peste 1000 de lideri ai acesteia din 110 tari. In 2013, a coordonat o echipa de 24 de oameni care au adus in acelasi loc peste 300 de studenti si 20 de companii din mediul business iesean printr-un proiect de pregatire profesionala a tinerilor.

Citeste povestea intreaga aici!