Conferinta “Eleganta in Afaceri” @Palas Mall Iasi

 conferinta-eleganta-in-afaceri-iasi-2015 eleganta in afaceri Conferinta “Eleganta in Afaceri” @Palas Mall Iasi conferinta eleganta in afaceri iasi 2015

Vineri, 24 aprilie 2015, intre orele 8:00 si 17:30, la Palas Congress Hall din Iasi, sala Rossini, se va desfasura prima editie a conferintei Eleganta in Afaceri”.

Scopul manifestarii este de a stimula si de a inspira femeile antreprenor care se afla la un anumit nivel din punct de vedere profesional, detin propria afacere sau sunt interesate de initierea uneia.

Totodata, evenimentul doreste sa evidentieze piata antreprenoriala existenta atat la nivel local, cat si national. Acest aspect va fi intarit prin participarea unor invitati, modele de urmat si cu notorietate.

Printre nume importante ce vor fi prezente la Conferinta “Eleganta in Afaceri”, in calitate de invitati, se numara Camelia Sucu, Cristina Chiriac, Mihaela Tatu, Catrinel Zaharia, Brindusa Bordeianu, Dumitru Chele, Dan Gafita, ultimii patru fiind initiatori de afaceri in industrii creative, start-upuri locale.

Camelia Sucu se va afla pentru a doua oara la Iasi, la invitatia antreprenorului iesean Carmen Ungureanu. Aceasta va fi prezenta la eveniment si se va adresa in special femeilor, ajutand si la detalierea segmentului antreprenorial. Camelia Sucu poate fi unul dintre modele pentru femeile aflate la inceput de drum sau care au un business mai mic, oferinduli-se astfel oportunitatea de a afla cum il pot contura.

Cristina Chiriac este o alta femeie care poate inspira multe femei datorita activitatii sale. Aceasta a primit titlul de “Ambasador al Antreprenoriatul Feminin” – titlu acordat de Comisia Europeana si este Presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor. Un proiect foarte ambitios al Cristinei Chiriac vizeaza dezvoltarea antreprenoriatul in mediul rural din Romania.

“Eleganta in Afaceri” isi propune sa contribuie la dezvoltarea unui mediu de afaceri pentru femei, pe care sa il promoveze la nivel local si national. Initiativa apartine unor tinere antreprenoare ambitioase – Adriana Bujor, Alexandra Ciobanu si Carmen Ungureanu. Evenimentul va avea un circuit national, urmand ca pe data de 13 iunie 2015 sa aiba loc la Targu Mures, iar pe data de 14 noiembrie 2015 la Bucuresti.

E-mail: contact@elegantainafaceri.ro

Website: www.elegantainafaceri.ro