4 coafuri recomandate pe timp de vara @Donna Carina

Celebrii stilisti in coafura si machiaj ofera combinatii de culori exceptionale si cascade de par, forme geometrice stratificate si adecvate pentru orice tip de persoane. In acest sezon se poarta multe culori pastel in roz, albastru, nisip, piersica si culoarea somon.

Pentru urmatoarea perioada se recomanda urmatoarele:
1. Cel mai la indemana sunt impletiturile in trei – impletiturile lejere, nestudiate, eventual accesorizate cu flori colorate, esarfe sau cordelute.

coafori-recomandate-pe-timp-de-vara-donna-carina-poza-1 donna carina 4 coafuri recomandate pe timp de vara @Donna Carina coafori recomandate pe timp de vara donna carina poza 1

2. Iar daca impletiturile simple in trei le poate face oricine impletiturile coada de peste(fishtail), sunt geniale. Nu sunt nici ele complicate si pe deasupra arata extraordinar la orice ocazie.

 coafori-recomandate-pe-timp-de-vara-donna-carina-poza-2 donna carina 4 coafuri recomandate pe timp de vara @Donna Carina coafori recomandate pe timp de vara donna carina poza 2

 3. Modalitatile de coafare a parului de mai sus, sunt dragute si avantajeaza orice tipologie a fetei, insa totusi nu sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa scapi de caldura parul ridicat cat mai sus, ramane cea mai buna solutie. Nu pe toata lumea avantajeaza coafurile cu parul strans lipit de scalp, desi sunt cele mai usor de realizat. Nu ai nevoie decat de un pieptene, putina ceara de par si un elastic simplu si te-ai ales cu uncoc de balerina– curat, simplu, chic si foarte rapid de realizat.

 coafori-recomandate-pe-timp-de-vara-donna-carina-poza-3 donna carina 4 coafuri recomandate pe timp de vara @Donna Carina coafori recomandate pe timp de vara donna carina poza 3

 4. O alta modalitate de a te simti relaxata in zilele toride de vara sunt cozi impletite/innodate/rasucitesi cocuri, tendinta observata si pe podiumuri in sezonul primavara/vara 2015.

 coafori-recomandate-pe-timp-de-vara-donna-carina-poza-4 donna carina 4 coafuri recomandate pe timp de vara @Donna Carina coafori recomandate pe timp de vara donna carina poza 4

Avantajul acestor tipuri de coafuri este acela, ca printr-un strop de inspiratie, se pot usor transforma din coafuri de zi, simple si nepretentioase, in coafuri de seara, perfecte de purtat la un eveniment, printr-o simpla adaugare a unui accesoriu pretios sau pur si simplu a unei perechi de cercei adecvati evenimentului. Cerceii schimba/salveaza intotdeauna situatia, machiajul face diferenta clar iar bujuteriile accesorizeaza perfect orice tinuta.

Daca nu ai timp sau nu ai incredere in fortele tale proprii de a te cizela, iti recomandam cu caldura serviciile profesioniste de la Donna Carina. Locul unde va regasiti si experimentati intr-o atmosfera placuta si calda tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti SPECIALA.