City Break #5 MILANO – Visit & Shopping

Fa-ti un CADOU un City Break la MILANO! Turul Atractiilor & Shopping cu Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi de 50-90% ->http://bit.ly/citybreak-milano-visit-shopping

city-break-milano-2015 city break City Break #5 MILANO - Visit & Shopping city break milano 2015

De ce sa vizitezi Milano? Visit & Shopping

In Milano exista multe muzee, catedrale si galerii de arta dar si ale atractii turistice cum ar fi Aquariumul din Milano sau gradinile Orto Botanico di Brera. Cea mai buna perioada pentru a vizita obiective turistice in Milano este toamna si primavara cand vremea este cea mai placuta.

Galleria Vittorio Emanuele II este un loc popular printre milanezi si turisti pentru a servi o cafea intr-o atmosfera relaxanta, in timp ce Muzeul Teatrului La Scala este un obiectiv turistic ce trebuie neaparat vizitat.

Printre cele mai importante obiective turistice din Milano se mai numara si Castelul Sforzesco sau Muzeul de Istorie a Artei ca si Galeria de Arta Moderna. Pinacoteca di Brera expune colectii de arta medieval si renascentista, dar si opera ale lui Napoleon.

Santa Maria delle Grazie este locul unde se gaseste celebra opera a lui Leonardo da Vinci, “Cina cea de Taina”, iar Muzeul National de Stiinta si Tehnica Leonardo da Vinci are o colectie a planurilor sale arhitecturale sau pentru masini de razboi.

Duomo, care este cea mai mare catedrala gotica din lume, si Basilica Sant’Ambrogio, construita in secolul 1, sunt si ele in Milano, obiectivele turistice turistice importante.

Bilet de Avion, Cazare la Hotel, Tur Atractii Turistice, Shopping cu Reduceri intre 50-90%, Fotograf dedicat, Grup 10 persoane.

Intra si prinde 1 dintre Ultimele 5 locuri in CityBreakul #5 la MILANO: http://bit.ly/citybreak-milano-visit-shopping

Vezi PROGRAMUL Turului pe 4 zile din MILANO: http://bit.ly/milano-program-4zile

CUM A FOST in cele 4 CityBreak-uri si 5 Tabere de Aventura cu 126 persoane: http://bit.ly/cine-suntem-milano

TRAIESTE un City Break de 4 zile la MILANO! Turul Atractiilor & Shopping cu Reduceri intre 50-90%

Mai multe detalii la: 0748 794 245 sau mihnea@traiesteaventura.ro