Burse MBA oferite de MIB School of Management din Trieste, Italia

MIB-School-of-Management-vine-in-Romania-sa-recruteze-studenti-pentru-MBA Burse MBA oferite de MIB School of Management din Trieste, Italia Burse MBA oferite de MIB School of Management din Trieste, Italia MIB School of Management vine in Romania sa recruteze studenti pentru MBAAbsolventii si studentii in ani terminali interesati de obtinerea de burse au oportunitea deosebita de a aplica in cadrul unui program de MBA oferit de MIB School of Management din Trieste, Italia.

Pe data de 11 iunie, MIB School of Management va organiza la Bucuresti un eveniment dedicat absolventilor si studentilor din anii terminali, interesati de inscrierea intr-un program de MBA cu specializarea in marketing si management strategic. Aceasta actiune face parte dintr-o serie de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass organizate in toata lumea de catre MIB. Evenimentul va avea loc la Mixofideas – Conceptual Lab. Studentii vor putea participa la o discutie ghidata pe un studiu de caz real de marketing si management strategic cu scopul de a analiza problemele, a intelege actiunile si a gasi posibilele solutii. Acestia vor avea posibilitatea de a discuta cu echipa si cu absolventii MIB despre procesul de inscriere, despre oportunitatile de finantare, despre programa si oportunitatile in cariera.

La eveniment va participa Andrea Ampo, e directorul de program al Masteratului in Asigurari si Managamentul Riscului (Corporate Master in Insurance and Risk Management). Andrea Ampo preda si coordoneaza cursurile de Marketing la MIB School of Management si este de asemenea lector la University of Trieste, University of Udine, la Master in Complex Actions at SISSA si la Master in Coffe Economics and Science at Illycaffe.

Alaturi de Andrea Ampo, la eveniment va lua parte si Carolina Meucci, sefa Departamentului de Marketing si Comunicare la MIB si Senior Consultant pe Web Marketing & Social Media Strategy.

MIB School of Management sprijina candidatii cu rezultate deosebite in obtinerea de suport fianciar pentru accesarea programelor puse la dispozitie de institutie. Datorita companiilor care sprijina MIB si sunt in cautare de viitori tineri angajati cu performante deosebite, MIB acorda burse sub forma scutirii partiale de la plata taxelor pentru programele de Masterat si MBA. O parte dintre bursele acordate includ, de asemenea, suport pentru cheltuielile de intretinere pe perioada studiilor.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina evenimentului:  MIB School of Management
DESPRE MIB SCHOOL OF MANAGEMENT

MIB este o Scoala Internationala de Business care ofera programe de Masterat si MBA. MIB School of Management a fost fondata in 1988 la Trieste, sub forma unei organizatii non-profit sprijinite de companii importante de profil: Generali, Allianz, Illycaffe si Fincatieri, precum si de lumea academica. Scoala este recunoscuta de catre numeroase agentii de rating, organisme de acreditare si companii de recrutare din Italia si Europa. Stilul de predare practic si antrenant, vizibilitatea la nivel international si relatia cu numeroase companii sunt pilonii pe care MIB si-a construit succesul.