Cursuri de limba germana – Aprendis Iasi

Cine suntem noi?

Aprendis Iasi este marca inregistrata si reprezinta dizivia orientata spre cerintele tinerilor de formare profesionala a companiei EuroAsia, specializata in oferirea de servicii si solutii educationale pentru imbunatatirea profesionala si insertia pe piata fortei de munca.

De la infiintarea sa, compania si-a propus sa devina una dintre cele mai dinamice companii de profil din Romania. In timp, au fost diversificate serviciile educationale oferind peste opt domedii de formare profesionala precum si o serie de solutii si tehnici de predare proprii ce garanteaza asimilarea cunostintelor necesare si caracteristice fiecarui program.

curs-de-germana cursuri de limba germana Aprendis Iasi - Cursuri de limba germana curs de germana

Cursuri de limba germana

Limba Germana, are peste 120 de milioane de vorbitori native si este limba oficiala (sau co-oficiala) in Germania, Austria, Elvetia si este vorbita de milioane de nativi germani din Franta, Italia, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Lichtenstein, Polonia, Rusia, Romania si din alte tari. Este o importanta limba de comunicare internationala uitilizata in toate domeniile de activitate.

Toate cursurile sunt structurate pe patru coloane: intelegerea dupa auz, scriere, citirea si vorbirea.

Nivelele de invatare

Cursurile noastre corespund principiilor Cadrului european de referinta in invatarea limbilor straine.
Cadrul de referinta imparte fiecare limba in mai multe nivele. Ca si orientare, pentru limba Germana, acestea sunt urmatoarele:

Nivelul A1: Nici o cunostinta sau extrem de putine cunostinte de limba germana

Dupa parcurgerea acestui nivel veti fi capabili sa va descurcati in situatii cotidiene usoare, ca de exemplu: sa va prezentati, sa spuneti de unde veniti, unde locuiti, ce oameni cunoasteti, ce lucruri aveti, ce profesie aveti. Veti putea raspunde la intrebari si veti putea formula intrebari usoare, in conditiile in care partenerul dumneavoastra de discutie vorbeste rar si clar.

Nivelul A2: Cunostinte de baza de limba germana

Dupa absolvirea acestui nivel, veti fi capabili sa intelegeti si sa utilizati propozitii si expresii frecvent folosite, care sunt comune tuturor domeniilor, de exemplu informatii despre persoane, familie, cumparaturi, munca si din imediata dumneavoastra apropiere. Va veti putea descurca in ceea ce se numeste rutina de zi cu zi, intelegand si oferind informatii din domeniul nevoilor dumneavoastra.

Nivelul B1: Cunostinte de limba germana relativ bune

Odata cu finalizarea acestui nivel veti putea intelege puncte principale, atunci cand acestea sunt exprimate clar, in germana standard. Veti putea comunica relativ usor in domenii ca situatii obisnuite legate de activitatea profesionala, scoala, timpul liber etc. Nu va mai fi greu sa va exprimati in legatura cu teme din domeniul intereselor dumneavoastra personal.

Veti putea sa relatati fara probleme experiente si Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass din viata dumneavoastra, sa povestiti vise, sa vorbiti despre sperante si teluri, sa dati explicatii scurte si motivatii fata de anumite situatii.
Dupa absolvirea acestui modul puteti sa va certificati cunostintele de limba germana, prin testul „Zertifikat Deutsch“ (ZD).

Nivelul B2: Cunostinte bune de limba germana

Dupa absolvirea nivelului B2 poate sa inteleaga texte complexe, concrete si abstracte, sa purtati discutii de specialitate din domeniul in care activati, sa intelegeti si sa va puteti face inteles in mod fluent si spontan. O discutie normala cu un vorbitor nativ de limba germana nu va mai inseamna o problema!

B2 este nivelul minim de cunostinte solicitat la inscrierea la universitati di Germania si Austria sau la angajarea in institutii medicale. Posibilitatile de certificare ale acestui nivel sunt “Zertifikat Deutsch für den Beruf“ (ZD Beruf)(Germana pentru profesie) si, pentru cei mai buni cursanti, “Zentrale Mittelstufenprüfung“ (ZMP) (examenul central pentru nivelul mediu).

Nivelul C1: Cunostinte foarte bune de limba germana

Acest nivel va permite un spectru foarte larg de utilizare a limbii. Veti intelege fara dificultate texte lungi si dificile, veti putea sa va exprimati lejer, spontan si fara efort, fara a mai perde timp pentru a va cauta cuvintele. Veti putea folosi limba germana in activitatea profesionala, in societate sau la scoala, veti reusi sa va exprimati clar, complex si corect. Certificatul “Zentrale Mittelstufenprüfung“ (ZMP) nu mai este nici un fel de problema la acest nivel.

Nivelul C2: Cunostinte extraordinare, identice cu ale vorbitorului nativ

Odata cu absolvirea acestui nivel, puteti, practic, tot ce poate orice vorbitor nativ de limba germana. Va va fi usor sa va exprimati absolut corect, spontan, folosind toate mijloacele lingvistice de exprimare. Certificarea acestui nivel se face prin „Kleine Deutsche Sprachdiplom“ (KDS) sau „Große Deutsche Sprachdiplom“ (GDS), sau „DaF“.

Va incurajam sa va pastrati interesul pentru a urma acest curs si va invitam sa ne vizitati la sediul nostru pentru a obtine mai multe detalii, a vedea conditiile de studiu, autorizarile precum si diplomele pe care le eliberam impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Vezi aici de ce discount beneficiezi daca ai Cardul de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi Stud Pass! Pentru mai multe informatii legate de Aprendis – Centru de formare profesionala te invitam sa vizitezi site-ul lor ce il gasesti aici! 

Citeste si despre:

1. Conferinta TeCOMM 14 – Grand Hotel Traian;

2. HR Summit Iasi – Palas Mall;

3. Conferinta Webstock 2014.