ANCOM ofera stagii de practica pentru studentii din Iasi

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) – Directia Regionala Iasi organizeaza sesiuni de practica profesionala adresate studentilor Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi.

ANCOM-practica-studenti-iasi-internshipuri ancom ANCOM ofera stagii de practica pentru studentii din Iasi ANCOM practica studenti iasi internshipuri

Stagiile de practica profesionala, derulate in trei serii a cate 90 de ore de practica, se vor desfasura in perioada 25 august – 15 septembrie 20146 octombrie – 20 decembrie 2014 si 22 februarie – 11 mai 2015. Fiecare serie are acelasi portofoliu de practica si se adreseaza unui numar de 10 studenti.

In cadrul stagiilor organizate de ANCOM, studentii vor afla informatii despre modalitatea de obtinere a autorizatiilor tehnice pentru emitatoarele de radiodifuziune sau televiziune si vor participa la actiuni de depistare a emisiilor neautorizate, precum si la verificari ale echipamentelor si masuratori ale densitatii de putere a campului electromagnetic, avand astfel posibilitatea sa urmareasca aplicatiile practice ale cunostintelor acumulate in facultate.

Apreciem interesul sporit al studentilor Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Iasi de a invata de la expertii ANCOM si ne bucuram ca am putut sprijini pana in prezent peste 90 de studenti in dezvoltarea lor profesionala. Dorim ca, pe langa noile deprinderi practice si cunostinte din domeniul telecomunicatiilor, studentii sa participe si la imbunatatirea programului de practica, exprimandu-si propriile sugestii si pareri printr-o fisa de feed-back care le va fi pusa la dispozitie la sfarsitul programului”, a declarat Ovidiu BEJENARU, Directorul Directiei Regionale Iasi din cadrul ANCOM.

La sfarsitul stagiului de practica, studentii vor primi o adeverinta care va atesta faptul ca au efectuat practica in cadrul ANCOM, Directia Regionala Iasi.

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) este institutia care protejeaza interesele utilizatorilor de comunicatii din Romania, prin  promovarea concurentei pe piata de comunicatii, administrarea resurselor limitate, incurajarea investitiilor eficiente in infrastructura si a inovatiei. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitati www.ancom.org.ro si www.portabilitate.ro. Pentru a compara ofertele de telefonie si internet, intrati pe www.veritel.ro.

INFO

ANCOM – Directia Regionala Iasi

Stradela Moara de Vant nr.37A, Iasi

Tel: 0372 84 5214

Fax: 0232 219 338

www.ancom.org.ro

www.portabilitate.ro

Sursa: Iasifun.ro