O vara de poveste am tot pregatit pentru voi. Insa, daca e vacanta nu vrem sa ii uitam pe cei care muncesc cu spor la business-urile proprii. Din acest motiv, am pregatit un nou eveniment, cu invitatul nostru din Sibiu –Alex Glod.

„Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana”, ne spunea Gheorghe Dinica, intr-unul din filmele preferate ale invitatului nostru, Filantropica.

Desigur, nu suntem cersetori, insa nu ne putem astepta ca oamenii sa dea bani pe munca noastra doar pentru ca pe cartile noastre de vizita sunt scrise titulaturi precum Coach, Trainer, Business Developer, Software Developer sau Business Consultant.

Pentru a convinge piata si competitia de calitatea serviciilor noastre, trebuie sa stim sa ne spunem povestile, nu povestea, ci povestile. Sunt 3 povesti pe care nu le putem ignora in modul in care ne construim si promovam afacerea:
– Povestea de origine a afacerii
– Povestea clientilor
– Povestea produsului sau a serviciului prestat

Va invitam la un atelier practic si intens, in care vom pune pixul pe foaie, mintea la contributie si vocea in exercitiu. Impreuna vom crea cele 3 povesti esentiale pentru business-ul nostru.

Accesul este 20 Ron, iar inscrierea se face NUMAI accesand acest formular: 

https://docs.google.com/forms/d/1HUaY3T3X6ZWfpjvH6AbXJGISYVQK9wnPNcU-GESQkPI/viewform