Soundpill un proiect indraznet realizat de tinerii studenti de la UMF Iasi

soundpill-tineri-studenti-umf-iasi soundpill Soundpill un proiect indraznet realizat de tinerii studenti de la UMF Iasi soundpill tineri studenti umf iasi

Miscarea Soundpill a luat nastere din dorinta studentilor de a vorbi prin muzica. Fara prea multe pregatiri sau resurse insa cu foarte mult entuziasm, specific varstei, cei 5 oameni din echipa s-au decis sa iasa din rutina. Cum s-au gasit? Cred ca intrebarea mai potrivita este ce i-a gasit? Si raspunsul e simplu, voluntariatul si arta. Vorbim de fapt de o simpla emisiune la radio, dar pe care ei dorec sa o transforme in inspiratie si cultura prin muzica live de calitate. Acesta e un concept care in Romania pierde teren. 

Proiectul isi presupune de fapt promovarea oamenilor talentati, care datorita unor motive mai mult sau mai putin personale nu au gasit sprijinul de care aveau nevoie pentru a fructifica aceasta latura artistica. Oamenii frumosi deseori nu se arata si trebuie cautati, asta e una din sarcinile pe care noi ni le asumam insa mai departe publicul trebuie sa guste adevarata valoare. Pentru a ajunge mai usor la acesta, cei din echipa s-au gandit sa aduca ceva culoare si forma vocilor, motiv pentru care emisiunile vor fi filmate si difuzate pe pagina de facebook, atat de accesata in zilele noastre.

 Emisiunea va avea loc in fiecare vineri, incepand cu data de 24 aprilie continuand apoi pana in data de 8 mai. In momentul de fata proiectul se bucura de un numar de 750 de aprecieri, adica 750 de oameni care imbratiseaza ideile transmise pe aceasta cale si rezoneaza cu ele.

Cei din Universitatea de Medicina si Farmacie ”Gr. T. Popa” Iasi au fost suficient de deschisi incat sa le permita accesul in studioul lor proaspat construit in incinta acesteia, din care difuzeaza in fiecare zi Radio U. Gazdele, cei 5 studenti dedicati, care vor sa ofere o noua sansa muzicii live, isi propun sa cunoasca povestea invitatilor pe parcursul celor 40 de minute si in acelasi timp sa ofere momente de relaxare ascultatorilor, dupa o saptamana grea.

Acum ca am stabilit locul in care ii puteti gasi, nu mai ramane decat sa fiti alaturi de ei vineri de la ora 17:00 ascultand Radio U, dar si pe facebook pentru a contura impreuna o noua imagine a muzicii.