Shanghai Restaurant – Mancare autentica chinezeasca

banner-shanghai Shanghai Restaurant Shanghai Restaurant  - Mancare autentica chinezeasca banner shanghai

Despre Shanghai Restaurant se poate spune ca a devenit un loc reprezentativ ce a adus in Iasi putin din impresionanta gastronomie chinezeasca, avand in vedere ca aici va puteti bucura de o oferta variata de bucate chinezesti traditionale.

Gustarile delicioase sunt acompaniate de muzica ambientala, servirea ireprosabila si decorul elegant specific ospitalitatii chinezesti. Prin urmare, Shangai Restaurant este locul ideal pentru a va desfata simturile cu amestecurile inspirate de arome si ingrediente savuroase.

La Shanghai Restaurant gasesti atmosfera linistita si armonia de care ai nevoie pentru a petrece un moment special in familie sau cu prietenii. Cu un meniu atat de divers, in acest loc puteti consuma diverse specialitati ale casei, aperitive, supe, gustari reci, salate, dar si delicioase deserturi precum celebra inghetata prajita sau apreciatele banane cu nuca de cocos. 

Daca doriti ca in orice moment al zilei sa va bucurati de adevaratele produse culinare chinezesti, restaurantul Shanghai face si livrari la domiciliu!  

Pentru mai multe detalii referitoare la contact, produse, livrari la domiciliu si oferte va invitam sa accesati pagina oficiala http://www.shanghairestaurant.ro/.

Nu in ultimul rand, pe baza Cardului Stud Pass la Shanghai Restaurant te bucuri de preturi speciale. Vezi oferta completa aici!