Articolul pe care il cititi e dedicat fetelor, femeilor, celor care stiu sa se respecte, stiu sa fie rasfatate si mai mult decat atat.. le face placere! Cu toti si cu toate ne dorim cateodata o schimbare de look, o imbunatatire a aspectului fizic, ceva diferit care sa ne faca sa ne simtim mai bine in pielea noastra.. dar nu stim exact ce anume, suntem nehotarati. Acestea ar fi motivele pentru care exista specialisti care ne ajuta sa alegem intotdeauna ceea ce e mai bun pentru noi!

Green Spa Salon Iasi cu a sa echipa iti va fi alaturi si iti va oferi cele mai bune sfaturi pentru alegerea culorii si a tunsorii potrivite, indiferent ca esti adepta stilului traditional, sau a celui indraznet. Totodata, te vei bucura de tratamentele specifice, iar parul si scalpul tau vor fi mai sanatoase.

Parul te reprezinta! Felul in care il porti, culoarea pe care o are sau alegi tu sa o aiba, lungimea, tunsoarea, toate vorbesc despre tine si contribuie la a te face frumoasa intr-un mod unic. De aceea trebuie sa-l ingrijesti, sa-i acorzi atentia de care are nevoie, sa-l aranjezi ori de cate ori ai ocazia, sa-l colorezi cand este nevoie sau pur si siplu cand simti nevoia de o schimbare.

Printre serviciile oferite de Salon Green Spa pe care le poti alege se numara:
– tuns scurt/mediu/lung
– spalat
– coafat simpu cu peria
– coafat bucle
– coafat ocazie/mireasa
– permanent
– decapaj/decolorat
– vopsit/suvite
– indreptare par

Toate asta.. cum? Simplu – faci o vizita in Fundatie pe str. Vasile Conta nr. 42 (In spatele Casei de Cultura a Studentilor).

Nu uita sa-ti faci o programare:
Telefon: +40 332 803 770 Mobil: +40 746 179 793

Si pentru ca avem grija de buzunarul tau, utilizatorii cardului Stud Pass beneficiaza de un discount de 20% la toate serviciile. (Vezi oferta aici!) Daca inca nu ai cardul Stud Pass, nu mai sta pe ganduri si comanda unul cu un simplu click aici!

vopsit-iasi Salon Green Spa A good haircut can change my WORLD - Salon Green Spa vopsit iasicoafat-ocazie (1) Salon Green Spa A good haircut can change my WORLD - Salon Green Spa coafat ocazie 1tuns-mediu Salon Green Spa A good haircut can change my WORLD - Salon Green Spa tuns mediupermanent-iasi Salon Green Spa A good haircut can change my WORLD - Salon Green Spa permanent iasiindreptare-par Salon Green Spa A good haircut can change my WORLD - Salon Green Spa indreptare partuns-scurt Salon Green Spa A good haircut can change my WORLD - Salon Green Spa tuns scurt