Restaurant Taj Mahal Iasi @Palas Mall 

In ultima perioada simti nevoia de a manca ceva special si foarte bine gatit? Doresti sa sarbatoresti un eveniment sau pur si simplu sa servesti in liniste o gustare pentru a-ti potoli foamea? Restaurantul Taj Mahal are solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Situat pe str. Palat 1 in Iasi – Food Court Palas Mall, Restaurant Taj Mahal, cu specific indian, dupa cum v-ati dat seama deja din denumirea acestuia, va asteapta sa va bucurati de bucate alese. La dispozitia dumneavoastra se afla un meniu foarte divers ce este menit sa corespunda poftelor si preferintelor individuale.

In acest loc ve-ti putea experimenta gustul unor condimente exotice folosite in prepararea unor gustari cu specific indian. Cu un personal ospitalier si bine instruit, Restaurantul Taj Mahal va asteapata de Luni pana Duminica intre orele 11:00 si 23:00 pentru a va rasfata cu cele mai delicioase feluri de mancare.

Fiecare nou Utilizator de Card Stud Pass primeste din partea noastra un Voucher in valoare de 22 Ron. Lista completa a voucherelor o gasiti aici.

Tajmahal-Voucher--fata restaurant taj mahal Restaurant Taj Mahal Iasi @Palas Mall Tajmahal Voucher fata