Pui in crusta crocanta cu mozzarella si legume trase in vin @Bavaria Iasi

Cauti pofta de viata pe o asa caldura. Te duci asa, spre casa, azvarlind cu ochiul la oamenii de pe strada. Mai bine fugi pana la noi si vei zari cum iti pregatim cu drag masa, pentru a servi un nou preparat special gandit pentru pofticiosul din tine. Nu este pui cu umplut cu mozzarella cu care multi te imbie. Nu e nici pui invelit in crusta de parmezan. Este pui in crusta crocanta cu mozzarella si legume trase in vin.

Pieptul de pui, unul intreg am ales, l-am taiat in bucati nici prea mici pentru a nu le simti savoare, dar nici prea mari pentru a te plictisi de ele si l-am marinat pentru a te putea bucura de fragezimea lui. Tavaleala se face prin faina, ou batut, pesmet amestecat cu ceva branza maturata, musai in aceasta ordine.

Pui-cu-mozzarella-si-legume-Restaurant-Pizzerie-Bavaria-Iasi-Meniu 2015 restaurant bavaria iasi Pui in crusta crocanta cu mozzarella si legume trase in vin @Bavaria Iasi Pui cu mozzarella si legume Restaurant Pizzerie Bavaria Iasi Meniu 2015

Ametite de atata caldura, legumele s-au oferit sa fie trase in vin pentru a ameti putin atmosfera si pentru a aduce buna dispozitie pe care o cauti de atata amar de vreme. Aceasta garnitura intregeste fragezimea puiului si a branzei mozzarrella, astfel incat papilele tale gustative sa simta extazul unei mese bine pregatite si servite.

Nimic nu te poate pune pe picioare mai rapid pe o vreme atat de inabusitoare decat o masa copioasa, dar usoara, rafinata si originala.

Te asteptam la Restaurant Bavaria Iasi pentru a te convinge!

Vezi aici si celelalte retete special concepute pentru tine.