Primavara. Prospetime. Parfum. Sanatate. Wok’Up Iasi

Primavara. Prospetime. Parfum. Si multa sanatate. Toate intr-un ambalaj exotic. Si nu ne referim la florile atat de diverse care ne-au incantat in luna martie, ci la legumele Wok’up care iti vor incanta papilele gustative in timpul pranzului sau cinei. Iar zambetul ce ti-l vor declansa va fi ca de pe un alt continent si molipsitor.

Dar parca lipseste ceva. Stim noi! Consistenta! Gustul plin al orezului care absoarbe orice exces aromatic. De aceea legumele il vor intalni pentru a le putea servi impreuna in preparatul vedeta de la Wok’up: orez cu legume.

Atat de simplu conceptual, dar atat de complex din punct de vedere culinar. Ciupercile Shitake, ingredientul secret al bucatarilor asiatici, care te protejeaza de cancer si zile posomorate. Sau cele urechi de lemn care, bogate in nutrienti si fier, stabilizeaza inima ce-ti bate cu putere la fiecare fior al tineretii. Morcov rupt din soare. Brocoli atins de trei picaturi ale uleiului de masline. Toate acestea, fripte la foc iute, intregesc orezul care ar putea parea fad.

fast-food-asiatic-wokup-iasi-2015 wok'up iasi Primavara. Prospetime. Parfum. Sanatate. Wok'Up Iasi fast food asiatic wokup iasi 2015

Placerea provocata de gustul exotic asigurat de condimentele asiatice ce dau stralucire preparatului va fi de lunga durata. Si se va extinde. Lumea iti va zambi. Persoanele ce te evitau, acum te vor regasi. Viata ta va fi mai plina de oameni, momente, culoare si arome. Trezeste experiente memorabile odata cu preparatul Wok’up. Arome versatile care se potrivesc personalitatii tale si care te trimit intr-o calatorie gratuita pe un alt continent.

Aventura pentru papilele tale gustative.