Petale de iubire Petale de iubire Petale de iubire - Palas Mall Iasi Petale de iubire portrait pxPetale de iubire

Dragi iubitori de frumos,

Avem onoarea de a va invita la un recital extraordinar de muzica si poezie, oferit de Daniela Nane si Adrian Naidin, in data de 28 Mai 2014, la Sala Rossini din cadrul Congress Hall Palas.

Nascuta pe 29 Noiembrie 1971 la Iasi, Romania, Daniela Nane este in prezent actrita la Teatrul Bulandra, Bucuresti. A aparut in Callas Forever, Eu sunt Adam etc. A practicat balet clasic, echitatie, ski, patinaj, inot si are licenta navala.

La 20 de ani a castigat titlul de Miss Romania, fiind prima Miss dupa Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle din 1989. Participarea la Miss Universe din  1991 a fost pentru ea o experienta de neuitat, care i-a intarit decizia de a-si alege o profesie care sa-i puna in valoare aptitudinile: actoria.

A absolvit Academia de Teatru si Film in 1995, dupa care a urmat cursurile/ masteratul Ligii Europeane a Institutelor de Arta din Amsterdam si Berlin. Repartizata la Teatrul Bulandra, are o cariera impresionanta, incununata cu trei premii Uniter.

In 1996 a debutat si in film, unde i-a fost remarcata atat frumusetea si talentul actoricesc.

Din palmaresul rolurilor ei de succes fac parte:

  • Emilia din Patul lui Procust, regia Catalina Buzoianu, Festivalul de Autor ’95, Timisoara
  • Marianne din Fuga de Bulgakov, regia Catalina Buzoianu, 1995, Teatrul de Comedie
  • Contesa Clarice din Scandal la Palermo, regia Catalina Buzoianu
  • Beryl din Totul in gradina, regia Tudor Marascu.

Adrian Naidin a inceput muzica de la o varsta frageda si a devenit cu adevarat un nume sonor in industria muzicala dupa colaborarea cu Moby pentru coloana sonora a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman.

A debutat in 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiara din Cluj-Napoca.

Din 2001 este membru al Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti.

Adrian Naidin a obtinut numeroase premii la concursuri nationale si internationale de muzica , dintre care doua premii III la „Olimpiada Nationala de Muzica” (1987 si 1990), premiul II la „Concursul National de Interpretare Muzicala’ si Premiul II pentru Muzica de Camera la „Concursul International de la Reichenau”, Austria (1997).

Va invitam sa-i ascultati miercuri, 28 mai 2014, la Congress Hall –  sala ROSSINI, incepand cu orele 18.30.

Biletele costa 39 lei si se pot achizitiona de la Centrele INFO din cadrul Palas Mall.

Va asteptam cu drag!