Paris, o noua destinatie premium de la Aeroportul International Iasi

Curse-catre-Paris-de-pe-Aeroportul-International-Iasi aeroportul iasi Paris, o noua destinatie premium de la Aeroportul Iasi Curse catre Paris de pe Aeroportul International IasiAeroportul International Iasi anunta Parisul printre rutele externe directe deschise de Blue Air, companie aeriana care isi va stabili baza de operare la Iasi.

Astfel, incepand din toamna, de la Iasi se va putea calatori direct la Paris, o destinatie asteptata si solicitata de ieseni de foarte mult timp. Compania aeriana Blue Air isi stabileste baza aeriana la Iasi, detalii cu privire la orarul zborurilor si punerea in vanzare a biletelor pentru rutele externe urmand a fi comunicate in cel mai scurt timp.

„Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi

Totodata, Aeroportul Iasi incepe sa fructifice toata munca depusa pentru dezvoltarea portofoliului de rute, pentru conectarea directa cu importante orase ale Europei, existand pentru prima data premisele reale deschiderii pe mai departe a unor destinatii cel putin la fel de importante.

“Suntem in discutii avansate pentru deschiderea de rute spre Germania si spre Istanbul – oras pe care viitorul il va gasi ca fiind unul dintre cele mai importante centre comerciale din lume. Pot spune de pe acum ca exista o posibilitate insemnata ca atat Istanbulul, precum si un oras important din Germania, ca destinatii externe directe, sa fie introduse  tot din toamna, de la Aeroportul Iasi”‎ a mai afirmat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

Reamintim ca la Aeroportul Iasi opereaza in prezent 4 (patru) companii aeriene partenere:

TAROM                     www.tarom.ro                         www.facebook.com/tarom.ro

Austrian Airlines       www.austrian.com                  www.facebook.com/AustrianAirlines

Wizz Air                     www.wizzair.com                   www.facebook.com/wizzaircom

Blue Air                      www.blueairweb.com             www.facebook.com/BlueAirSmartFlying