migali-oferte Migali Dental Clinic Migali Dental Clinic Iasi - It's painfree migali oferte

Migali Dental Clinic a fost infiintata din dorinta de a introduce pe piata romaneasca conceptul de pain-free dentistry.

It’s pain-free!  – reprezinta o promisiune asumata ce are ca sustinere un sistem complex de ingrijire a pacientului. Astfel, Migali Dental Clinic a creat programul TenderCare, unic in Iasi, pentru intreaga familie, program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate in scopul inlaturarii fricii si diminuarii, pana la disparitie, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar. Aplicam aceste principii in toata gama noastra de servicii si le regasim cu precadere in implantul dentar, in tratarea cariilor, in stomatologia pentru copii.

Perfectionismul Migali este definit prin minutiozitatea, delicatetea, rabdarea si experienta oamenilor valorosi ce formeaza echipa. Comunicarea cu pacientul este unul dintre punctele forte. Un pacient informat si educat intelege procesele si etapele necesare (de exemplu in implantul dentar sau ortodontie cand tratamentul presupune mai multi pasi si un termen indelungat).

Oferte speciale pentru pacientii noi

Luni

Un pachet special (consultatie, detartraj si periaj) la pretul de 80 lei. Acest pachet medical este oferit numai primelor 2 persoane care trimit numele, prenumele, numarul de telefon si mesajul “pachet special 80” la programari@migali.ro in prima zi de luni a fiecarei luni intre orele 13.00 – 15.00.

Marti

Un pachet special (consultatie, detartraj si albire mecanica prin indepartarea petelor de pe suprafata dintilor cu aparatul AQUACUT QUATTRO) la pretul de 120 lei. Aparatul AQUACUT QUATTRO este un aparat performant produs in UNITED KINGDOM care foloseste o pulbere speciala fabricata tot in UNITED KINGDOM reprezantand garantia calitatii. Acest pachet medical este oferit numai primelor 2 persoane care trimit numele, prenumele, numărul de telefon si mesajul “pachet special 120” la programari@migali.ro in prima zi de marti a fiecarei luni intre orele 13.00 – 15.00.

Miercuri

Un pachet special ortodontie – la aplicarea unui aparat ortodontic fix cu bracketi beneficiati de 3 sedinte gratuite de activare a aparatului (3 sedinte = 300 lei). Acest pachet medical este oferit numai primelor 2 persoane care trimit numele, prenumele, numarul de telefon si mesajul “pachet special ortodontie” la programari@migali.ro in prima zi de miercuri a fiecărei luni intre orele 13.00 – 15.00.

Pachetul de servicii trebuie sa fie utilizat in cursul lunii respective si nu este supus altor Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi sau gratuitati oferite de Clinica.

• Pacientii cu varsta pana in 18 ani beneficiaza de un pret special pentru tehnologia laser de 40 lei. Aceste beneficii nu sunt supuse altor reduceri sau gratuitati. Ofertele sunt valabile pana la data de 31.12.2014.