Madison Bistro & Lounge Iasi

Madison Bistro & Lounge – simplu si in amanunt, atunci cand totul se contopeste intr-o declaratie de rafinament si confort, in toate formele sale.

Aflat in inima orasului, cu o priveliste impresionanta spre Palatul Culturii si gradina interioara din Palas Mall, Madison Bistro & Lounge reprezinta locul ideal pentru fiecare moment al zilei.

Accentul este pus pe detaliile aflate intr-o deplina armonie. Tavanul industrial lucrat manual si mobilierul chesterfield definesc un ambient cu totul sofisticat. Lemnul masiv, culorile calde si materialele catifelate au fost imbinate pentru a crea o atmosfera calda si primitoare, un spatiu generos pentru iesirile alaturi de prieteni.

In meniu se regasesc feluri de mancare atent selectionate, reinterpretate intr-un mod cu totul maiestos. De la startere cat mai diversificate la supe cu arome surprinzatoare si salate internationale, calitatea superioara a ingredientelor folosite si grija cu care toate preparatele sunt pregatite fac ca fiecare inghititura sa reprezinte un adevarat festin culinar.

Carnea de vita se numara printre preferatele noastre, este tinuta la maturat 4 zile si provine de la bovine de maxim 24 de luni. Se serveste pe grill, cu un praf de sare si un strop de ulei de masline. Florentine T-Bone Steak, Guacho’s Argentinian Fillet Steak sau Brooklyn Steak sunt doar cateva dintre specialitatile chef-ului.

Sortimentele de vin sunt menite sa completeze intocmai tabloul gusturilor.

Cocktail-urile, cu si fara alcool, sunt pregatite cu multa creativitate pentru refresh-ul zilnic. Paradise Beach, Spiced Safari sau Orange Lollipop sunt doar cateva dintre tentatiile Madison Bistro & Lounge.

O selectie fina de single malt-uri este menita sa satisfaca si cele mai pretentioase cereri – Balvenie, Glenfiddich sau Johnnie Walker Blue Label.

Madison Bistro & Lounge este un concept destinat bunei dispozitii, o locatie menita sa lanseze un nou trend al timpului liber.

madison-bistro-6 Madison Bistro & Lounge Madison Bistro & Lounge Iasi madison bistro 6