Joy Gym Iasi sala de AEROBIC, ZUMBA si PILATES

banner joy gym joy gym Joy Gym Iasi sala de AEROBIC, ZUMBA si PILATES banner joy gym e1409577046883

Despre cat de important este sportul in viata noastra stim cu totii din propria experienta sau din experienta celor apropiati noua. In acest sens, Joy Gym ne propune un program de exercitii fizice menit sa contribuie la obtinerea unui stil de viata sanatos si fericit.

Cel mai adesea, programul de munca prea incarcat, lipsa de energie, oboseala si chiar comoditatea sunt factorii ce ne determina sa ducem un stil de viata sedentar ce ne afecteaza puternic starea fizica si psihica.

Situata in zona centrala, pe str. Arcu nr. 18, Iasi, Joy Gym, dupa cum sugereaza si numele acesteia, este o sala de aerobic, zumba si pilates conceputa special pentru toti cei care vor sa simta starea de bine pe care sportul o poate genera. Instructorii profesionisti de la Joy Gym iti pun la dispozitie atat antrenamente in grup cat si programe personalizate, toate acestea in functie de preferintele dumneavoastra.

De asemenea, tot aici poti beneficia de accesul gratuit la seminarii despre alimentatie si stil de viata sanatos, dar si de alte promotii diferite. Deschisa de luni pana vineri intre orele 09:00 – 21:15 si sambata de la 10:00 la 15:15, Joy Gym te asteapta sa incepi propriul program de ingrijire personala pentru a-ti mentine frumusetea exterioara, dar si starea interioara de liniste si fericire.

Nu uita sa ai si Cardul Stud Pass cu tine :), oferta completa de care beneficiezi o gasesti aici!