Incearca taieteii cu fructe de mare de la Wok’up!

Cand prospetimea marii se intalneste cu a pamantului consistenta, de cele mai multe ori suntem surprinsi de tornade sau alte fenomene naturale devastatoare. Dar, acum, vorbim doar despre fenomenul culinar provocat de intalnirea fructelor de mare suculente cu teieteii usori dar consistenti ce iti va devasta papilele gustative: Taieteii cu fructe de mare de la Wok’up!

Tu esti un cautator de comori. Cele mai speciale momente, prieteni veritabili, chilipiruri, Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass ce te imbogatesc personal si profesional. Astfel, ne-am gandit sa culegem cele mai delicioase bogatii ale marii si sa le imbinam cu taieteii preparati cu grija de bucatarii Wok’up din boabele de orez crescute sub soarele occidental. Iar pentru a obtine gustul unic al mancarii asiatice, am presarat sosuri, condimente, seminte de susan si verdeturi aduse tocmai din Orient, a caror aroma este absorbita de fructele de mare, desavarsindu-le.

wok'up-restaurant-asiatic-iasi wok’up Incearca taieteii cu fructe de mare de la Wok’up! wokup restaurant asiatic iasi

In cateva minute poti savura un pranz delicios cu doar 20 RON, experimentand mancarea asiatica sanatoasa de la Wok’up. De ce credem ca acest meniu exotic este potrivit pentru tine, drag student? Deoarece te-am vazut cand ai oftat, plictisit de monotonia ce iti este oferita pe tava in fiecare zi la cursuri, seminarii si acasa. Pentru ca ne-am dat seama ca ti-e dor de culoare, de vivacitate si de experiente noi. Iar aceste aspecte definesc bucataria asiatica Wok’up.

Un conglomerat de contraste perfecte pentru sufletul tau.