Help us build a graper future, in a graper place @The Grape Iasi

campanie-the-grape-iasi-2015 the grape Help us build a graper future, in a graper place @The Grape Iasi campanie the grape iasi 2015

Dupa aproape un an si jumatate de activitate, ne mutam intr-un spatiu mai mare… dar fara cele necesare. Avem nevoie de implicarea ta, pentru a-l face asa cum il merita oamenii care ii trec pragul. 

Nou hub va fi pentru startups, freelancers si comunitati, cu un spatiu mai generos pentru lucru si Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass, amenajat “communities-friendly”.

Comunitatea The Grape inseamna Grape People, Grape Times, Grape Communities, Grape Place, Grape City, Grape Things. Daca si pentru tine inseamna aceleasi lucruri, atunci te invitam sa te implici in campania noastra. 

Contribuind la campanie, ramai atentul nostru sustinator si te vei numara printre fondatorii noului hub.

Doneaza 20, 50 sau 100 de lei sau orice alta suma, pentru mobilarea, dotarea, decorarea spatiului si iti scriem numele cu negru, verde sau rosu pe ”THE GRAPE WALL OF BACKERS”

Daca esti freelancer si nu mai doresti sa te expui riscului procrastinarii care te pandeste cand lucrezi de acasa – avem (nu numai) un birou pentru tine! Poti achizitiona in avans abonamente pentru luna Mai, direct de pe site: http://thegrape.ro/abonamente-coworking/

In aceasta perioada, am adunat 2500 Like-uri pe Facebook, peste 800 de participanti unici la evenimentele noastre, 450 membri in Grupul de Facebook, peste 5 comunitati tehnice care se intalnesc deja la The Grape sau care si-au aratat interesul de a-si desfasura meeting-urile periodice in noua noastra locatie, peste 40 de evenimente proprii (prezentari, training-uri si ateliere organizate de la lansare pana in prezent) pe teme tehnice si dedicate antreprenoriatului cu speakeri de la companii locale, din tara sau din afara tarii.

Detalii despre cum poti face acest lucru, gasesti pe Pagina Oficiala a Campaniei: http://thegrape.ro/crowdfund/ precum si la 0748 99 55 69, office@thegrape.ro

Thank you for supporting us, you’re the grapest!