Student/a dependent/a de energie,

bon-ton-lounge-iasi-stud-pass-februarie-2015 bon ton lounge iasi Student/a dependent/a de energie @Bon Ton Lounge Iasi bon ton lounge iasi stud pass februarie 2015

Noi, Bon Ton Lounge, iti scriem aceste randuri deoarece am observat ca in ultimul timp stresul necontenit declansat de sesiune te-a cam epuizat. Iti tarai picioarele pe pavele. Zambesti mai putin. Esti mai tot timpul singur/a. Ingandurat/a. Ai intrat in cercul vicios al sesiunii de iarna. Snap it! Sunt zile de vacanta. Si daca tot e atat de scurta pauza asta de la rutina, ia masuri pentru a te pregati pentru un nou inceput. Un nou semestru. Ai nevoie de energie. Ceva mai eficient decat somnul.

Stim noi tratamentul facut special pentru tine. Pasind pe muzica ce-ti face corpul sa se destinda, fata sa se lumineze si discutiile sa curga fara vreun obstacol, comanzi o cafea aromata ca sufletul tau. Adaugi sucul de portocale proaspat ca mintea ta. Oferi savoare zilei cu biscuitii facuti in casa crocanti si dulci ca personalitatea ta. Doza puternica de energie cu 8RON. Happy hour – Happy you!

Ne-am opri din scris aici, dar ne gandim ca pentru tine, un gurmand de energie, nu e deajuns somnul si doza de happy hour. Hmmm… Da, da. Am mai pregatit ceva special pentru tine. De asta data, nu se serveste dimineata. Si, clar, nu singur/a!

18 Februarie. Te scoatem la o intalnire. It will be all about love and dance! Va fi KIZOMBADDICTION EVENING, cu intrare libera. Cum nu ne-am nascut invatati, cursurile incep la ora 19:30 ca sa ne dam mana, picioarele si sufletul dupa ritm. Apoi, atmosfera se incinge la 20:45.

Ritmul iti va intra in oase. Vei tanji dupa o noua seara la fel de speciala.

19 Februarie. Ne vom cunoaste mai bine in ritmul unui pian. Mai exact acela la care va concerta Lucian Maxim, acompaniindu-i vocea lui Alex Maxim! Mmm… Numai o seara originala, cu intrare libera, plina de bun gust si piese indragite te va putea energiza complet. PIANO & VOICE LIVE CONCERT. Iti va hrani sufletul infometat de energie.

Umpleti viata cu arome, savoare, dans, iubire, muzica. Cu Bon Ton Lounge!

Te asteptam in ritm de voie buna,

Echipa Bon Ton Lounge

P.S.: Si ca doza de energie sa fie completa, acum te bucuri si de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi pe baza Cardului Stud Pass. Oferta completa de care si tu poti beneficia la Bon Ton Lounge o gasesti aici.