Gala aniversara a Societatii Studentilor Farmacisti Iasi – 18 ani de la infiintare 

In anul 1996, in cadrul Adunarii Generale lua nastere prima organizatie nonguvernamentala a studentilor farmacisti ieseni cu scopul de a le promova si apaƒra interesele pe plan stiintific, cultural, social si civic, dar si de a-i modela pe acestia spre a deveni persoane responsabile, competente si profesioniste.

Dupa 18 ani minunati de activitate, in care membrii asociatiei s-au schimbat succesiv, generatie dupa generatie, fiecare lasandu-si amprenta asupra diverselor proiecte organizate, asupra modului de reprezentare stundenteasca si poate chiar a modului de gandire in cadrul organizatiei, astazi Societatea Studentilor Farmacisti din Iasi se bucura de aprecieri pozitive din partea colaboratorilor si de pozitia mult dorita la nivel national, fiind membra ANOSR (Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania) si FASFR (Federatia Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania). Evolutia marcanta a organizatiei noastre si efortul celor care au dus la indeplinirea acestui fapt trebuie apreciate pe deplin. Astfel, Gala Aniversara reprezinta prilejul de a arata recunostinta fata de cei care au contribuit la consolidarea organizatiei.

Cu ocazia implinirii a 18 ani de activitate, Societatea Studentilor Farmacisti Iasi are placerea si onoarea de a va invita in Aula “George €œEmil Palade” a Universitatii de Medicina si Farmacie “€œGrigore T. Popa” Iasi pe data de 11 decembrie 2014, incepand cu ora 17:00 pentru a ne reaminti Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass importante din istoria societatii, dar si de a ne reintalni cu oameni deosebiti care au contribuit la dezvoltarea acesteia. Pe agenda evenimentului se numara prezentarea Societatii Studentilor Farmacisti Iasi, vor lua cuvantul reprezentanti din conducerea Universitatii si a Facultatii de Farmacie, precum si reprezentanti ai companiei Antibiotice S.A, ai Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR), delegati ai Federatiei Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania (FASFR) si ai Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR). Membrii Alumni S.S.F Iasi vor impartasi experientele proprii si ne vor povesti cum organizatia le-a influentat dezvoltarea profesionala si personala.

Va asteptam cu drag!

gala aniversara 18 ani ssfi iasi 2014 societatea studentilor farmacisti iasi Gala aniversara a Societatii Studentilor Farmacisti Iasi   gala aniversara 18 ani ssfi iasi 2014

***

Facultatea de Farmacie Iasi

Facultatea de Farmacie din Iasi este o institutie academica structurata si organizata conform unor principii moderne, fiind de asemeni una dintre cele mai prestigioase facultati cu profil medical din tara – la nivel regional, national si chiar international.

***

Antibiotice S.A – Cu stiinta si suflet, alaturi de oameni

Compania Antibiotice este cel mai important producator roman de medicamente generice. Misiunea Antibiotice este de a transforma tratamentele valoroase intr-un mijloc mai accesibil de imbunatatire a calitatii vietii oamenilor.