Editura Adenium iti prezinta Dragostea din carti

editura-adenium-promotie-valentine's-day-2015 adenium Editura Adenium iti prezinta Dragostea din carti editura adenium promotie valentines day 2015

Adenium deschide lumea dragostei din carti, iar indemnul Indragosteste-te de literatura! scoate din raft carti si autori care prin operele lor ne fac sa visam sau sa radem, ne frang inima sau ne inspira – oricare ar fi motivul. Cu alte cuvinte, scrierile semnate de Alexandru Petria, Vladimir Draghia, Doina Popescu, Giorgio Baffo sau Mircea Gheorghe nu ne lasa indiferenti atunci cand e vorba de dragoste.

Lumea plina de dragoste (sub toate fatetele ei) a Inimii de Broscuta, de asemenea isi deschide larg portile catre cititorii de toate varstele, oferindu-le o reducere speciala de 40% pentru toata gama de carti ale colectiei (carti de colorat, benzi desenate sau povesti si povestiri).

Incepand cu 13 februarie si pana pe 25 februarie, Adenium va ofera cu dragoste, exclusiv pe site-ul www.adenium.ro, Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi de 40% la urmatoarele titluri (http://www.adenium.ro/#promotie):

Vladimir Draghia- „Dragoste n-are plural”

Doina Popescu- „Iluzoria vulpe a fericirii”

Adriana Noxi Rotaru- „e-xilul colectionarei de fluturi”

Edith Negulici- „Funeral of Hearts”

Ioana Duta- „De unde stau eu pot vedea cerul”

Alexandru Petria- „Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie”

Alexandru Petria- „Cele mai frumoase proze ale anului. Antologie”

Pierre Louÿs- „Femeia (1889-1891) in transpunerea lui Serban Foarta”

Giorgio Baffo- „Erosonete in transpunerea lui Serban Foarta”

Gheorghe Virtosu- „Destin incarcerat”

Mircea Gheorghe- „O adevarata familie”

„O inima de Broscuta”, de Gheorghe Virtosu. Povesti din inima, pentru toate varstele

Campania de reduceri din perioada 13-25 februarie 2015, initiata de Adenium, cu dragoste, vizeaza colectia cu acelasi titlu, care numara pana in prezent zece volume deja publicate, doua tomuri de benzi desenate si carti de colorat. Calitatea grafica a cartilor este exceptionala, volumele fiind tiparite in Italia.

Povestea colectiei „O inima de Broscuta” a inceput din dragoste pentru cei mici si pentru literatura. Odata ca niciodata, autorul si-a dorit sa le deschida copiilor usa fermecata spre tainele lumii, sa le ofere parintilor si bunicilor bucuria de a le citi copiilor si nepotilor povesti cu adevarat minunate, care sa-i faca sa viseze frumos si sa prinda curajul de a-si indeplini aceste visuri.

Cartile copilariei ne formeaza, devin parte din felul nostru de a fi, de a gandi si de a trai.

Adenium va asteapta cu dragoste, in Lumea Inimii de Broscuta!