Down Town Iasi

Unul dintre cele mai noi localuri din oras, Down Town Iasi situat (dupa cum ii spune si numele) in centrul orasului pune la dispozitia celor care ii trec pragul un spatiu neconventional ce intruneste toate atuurile necesare pentru o zi relaxanta.  Fie ca iti incepi ziua cu o cafea aromata sau o finalizezi in compania prietenilor, aici ai la dispozitie 5 camere pe cat de asemanatoare, pe atat de diferite.

Cum intri, dupa ce cobori scarile ajungi pe holul care uneste toate cele 5 incaperi. Pe dreapta gasesti prima camera, spatioasa, cu bun gust si lumina ambientala, excelenta pentru o discutie de afaceri dar si pentru o seara impreuna cu grupul de prieteni.

Urmatorul pas e pe stanga unde te poti detasa de restul incaperilor intr-un separeu cu o singura masa. Down Town Iasi e un loc excelent de savurat o cafea sau o bautura impreuna cu prietena sau amicii.down-town-iasi Down Town Iasi Down Town Iasi  down town iasi

Capatul holului vine cu surpriza cea mai mare – Barul – unde echipa de specialisti de la bar sunt mereu in priza si gata sa-ti ofere ce au ei mai bun.

Si asta nu e tot.. pentru serile de petreceri mai sunt doua incaperi – una cu mese si canapele de jur imprejur si alta fara, fapt ce iti ofera spatiul necesar pentru a te destinde si a anima atmosfera.

Sonorizarea special creata si amplasata pentru Down Town Iasi reprezinta unul din punctele forte, pe langa produsele si serviciile calitative de care va veti bucura imediati ce treceti pragul locatiei, astfel incat, in serile de petreceri ai toate ingredientele necesare sa te distrezi.

Noua ne-a placut si cu siguranta va fi un loc frecventat foarte des. Asa ca, va recomandam cu caldura sa le faceti o vizita. (Hint. Incercati ciocolata calda Down Town Iasi – e MI-NU-NA-TA)

Pana atunci, nu uita sa le faci o vizita online sa vezi ce surprize mai au pregatite pentru voi asa ca ii gasesti aici: https://www.facebook.com/pages/Down-Town/

Don’t forget! Concursul „TE VREM IN MENIU!” te asteapta sa devii faimos! Vezi aici: https://www.facebook.com/DownTown/TeVremInMeniu