Descopera deliciile culinare asiatice doar la Wok’Up

wok'up-iasi-asian-cuisine wok'up Descopera deliciile culinare asiatice doar la Wok'Up wokup iasi asian cuisineViata ta studenteasca trebuie sa fie plina de momente ce sunt greu de uitat. Trebuie condimentata. La sfarsitul fiecarei zile vor raman povestile. Istorioare despre oameni, locuri si arome. Si cum altfel poti aduce persoanele dragi intr-un singur loc, daca nu la un pranz sau la o cina.

Papilele tale gustative au amortit. Bucatele romanesti sunt deja stiute pe de rost, fie ca le gatesti tu, fie ca le degusti atunci cand primesti pachet din partea parintilor. Americanii, cu al lor fast-food, nu te mai entuziasmeaza. Parca bucataria frantuzeasca ar avea cateva preparate fine care ar putea sa iti fie pe plac. Dar nu e deajuns. Mai puternic! Mai aromat! Chiar extaziant! Unde poti gasi locul unde sunt combinate arome colorate in nuante delicioase.

Wok’up. Resuscitarea unei zile in care rutina si-a facut culcus. Locul in care seara ta prinde un contur exotic. Spatiul in care din condimente aparent banale ia nastere un pranz/cina ce te vor insufleti. Bucataria asiatica.

Astazi, fa cunostinta cu puiul fraged cu o aroma cunoscuta tie. Baza ideala pentru o dieta sanatoasa si echilibrata. La acesta, adaugam taieteii usori si neobisnuiti de firavi. Mai apoi, condimente asiatice vor da viata si vor completa preparatul Taietei cu pui. Ingredientele sunt imbinate armonios, imbiindu-te sa gusti din farfuria care nu te-a facut sa oferi din portofel doar 15 RON.

Banal si totusi creativ. Un conglomerat de contraste perfecte pentru sufletul tau. Pranzul/cina plin/a de arome versatile care se potrivesc personalitatii tale si care te trimit intr-o calatorie gratuita pe un alt continent. Aventura pentru papilele tale gustative. Wok’up.