Daruim bilete la teatru @Ateneul Tatarasi Iasi

ateneul-tatarasi-angajeaza-ianuarie-2015 ateneul tatarasi Daruim bilete la teatru @Ateneul Tatarasi Iasi ateneul tatarasi angajeaza ianuarie 2015

Noi, cei de la Ateneul Tatarasi dezvoltam activitati specifice, in beneficiul culturii si imaginii culturale. Ne straduim sa raspandim buna cultura si sa insuflam tuturor iesenilor mai multa unire sufleteasca. De aceea,  punem pe primul loc actul cultural-artistic alaturi de cetateni. Pentru afirmarea in peisajul cultural iesean, Ateneul Tatarasi realizeaza proiecte de anvergura, originale din punct de vedere artistic, capabile sa atraga un public variat, pe termen mediu si lung.

Din acestea fac parte numeroase spectacole de teatru la care au participat de-a lungul timpului zeci de mii de spectatori platitori de bilete. In anul 2015 ne propunem sa producem sase noi spectacole de teatru si sa gazduim altele de la teatre renumite din tara.

In acest sens, incepand cu data de 26 martie 2015 vom rezerva locul 1 din randul 1 unei persoane care nu-si permite sa plateasca un bilet la teatru. In cazul in care sunt mai multe persoane in imposibilitatea achizitionarii unui bilet la teatru, vom realiza o lista de asteptare si vom invita cetatenii sa participe la spectacolele noastre, gratuit. Mizam pe sinceritatea fiecaruia si pe onestitatea cu care ne ofera informatia precum ca nu-si permite sa achizitioneze un bilet la noi la teatru.

De asemenea, invitam spectatorii sa cumpere un bilet in plus pentru o alta persoana care se anunta in imposibilitatea cumpararii unui bilet la teatru si noi i-l vom oferi cu cea mai mare placere, precizand sau nu, dupa preferinta, din partea cui este.

Biletele daruite vor fi la pretul de 10 lei, exceptand spectacolele ale caror bilete depasesc 15 lei.

Ne punem speranta intr-o comunitate unita prin cultura!