Corner Sports Bar & Grill

Corner Sports Corner Corner Sports Bar & Grill corner bar 2

Nu exista mai mare bucurie pentru noi ca aceea de a vedea mereu prieteni la masa, clienti incantati, oameni dragi noua si multa veselie in jur! Ne place sa schimbam discutiile, sa cunoastem persoane noi, ne place sa socializam si sa inventam alte povesti.

Fie ca vrei sa iti potolesti foamea, dupa o multitudine de cursuri, laboratoare sau seminarii, unde profesorii te-au bombardat cu atatea informatii (speram sa fie si utile :D), fie ca vrei sa vezi meciul echipei tale preferate, Corner Sports Bar & Grill este alegerea perfecta. Nu lipsesc ofertele speciale pentru tine si pentru prietenul tau „portofelul”, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta.

Ne gasesti pe Str. Tutora, Nr. 2A (Podul Ros), iar daca vrei sa fii la curent cu Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle organizate de noi, sau sa iti faci o rezervare poti sa ne urmaresti pe pagina noastra de FACEBOOK.

CARDUL STUD PASS ITI OFERA:

– 10% REDUCERE la orice sortiment de pizza
– 10% REDUCERE la orice coktail

Prezinta cardul Stud Pass atunci cand comanzi si vei primi Cardul Stud Pass | Reduceri Iasile de mai sus. Daca nu ai inca un card, nu mai sta pe ganduri si comanda unul AICI.